Само в рамките на няколко часа задържаха двама мъже, които

...
Само в рамките на няколко часа задържаха двама мъже, които
Коментари Харесай

Възрастна жена даде 5 000 лв. за фалшива пратка от Канада на ало измамници

Само в границите на няколко часа задържаха двама мъже , които са 25-годишен и 22-годишен от рудоземското село Войкова лъка,   за 72 часа в полицията за телефонна машинация на старата жена от Девин . Това собщиха от полицията.

66-годишна жена от Девин подала сигнал, че е станала жертва на телефонна машинация. Тя получила позвънявания по телефона и в процеса на диалозите била заблудена, че ще ѝ бъдат предадени значими документи от неин непосредствен, живеещ в Канада. За това дамата трябвало да заплати сумата от 5 000 лева

На 6 януари към 13:30 часа в дома й отишъл чужд мъж, който се показал за чиновник на " Български пощи ". На него тя предала авансово готова сума пари.

Незабавно е стартирано следствие, планувани са и са извършени голям брой оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности.

Само за няколко часа криминалисти от ОДМВР-Смолян, РУ-Девин и РУ- Мадан открили и задържали причинителите . При обиска у тях са открити и конфискувани 4 800 лева – част от сумата, получили от потърпевшата жена в Девин. Работата по случая продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР