Само след два дни ще отговоря на всички въпроси. Приех

...
Само след два дни ще отговоря на всички въпроси. Приех
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: Мога да балансирам между различни интереси

„ Само след два дни ще отговоря на всички въпроси. Приех предприемчив комитет да издигне моята кандидатура за президент “, това съобщи професор Анастас Герджиков по време на откриването на образователната година в Софийския университет (СУ), на който е ректор.

„ Смятам, че мога да бъде потребен. Олицетворявам единството на нацията “, съобщи ректорът на СУ.

„ Работил съм в редица комплицирани организации – мога да уравновесявам сред забавните на хора с разнообразни ползи, тъй че всички да се почувстват задоволени “, безапелационен бе той

.„ Влизам в борбата за президентския пост, тъй като политическото и общественото тяло е разпокъсано. Мисля, че мога да оказа помощ за обединяването на обществото и партиите “, разясни проф. Герджиков.

„ Разбрах, че ГЕРБ са подготвени да ме поддържат. Ще приказвам и с останали партии.Ще приема поддръжка от всички партии. Главната ми цел е да обединим всички партии и жители “, безапелационен бе професор Анастас Герджиков.

В четвъртък стана ясно, че той ще получи поддръжката на ГЕРБ, а също така се появи информация, че и други обединения ще дадат своя глас за кандидатурата му.„ Амбицията ми е да обединя българския народ. Ако желанието ми бе да се сдобия с пост, то първо към този момент имам подобен пост и второ, и преди пет години получих предложение за президентския пост “, добави ректорът на СУ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР