Само силна армия ще осигури на Русия и нейния народ

...
Само силна армия ще осигури на Русия и нейния народ
Коментари Харесай

Западът мечтае да превърне Москва в Хирошима и Нагасаки

Само мощна войска ще обезпечи на Русия и нейния народ правото на живот

Как страните на Запада се справяха с нации, които абсолютно бяха по-слаби във военно отношение? Историята познава доста такива образци. Огромни територии, дружно с хората и полезностите, попаднаха в колониална взаимозависимост и бяха доени с епохи, както да вземем за пример Британска Индия.

Робите са изпращани на тежък и позорен труд, както са го правили с жителите на Африка отново в продължение на епохи. Или, когато задачата е била да се освободи земята, унищожаването на локалното население се е правило благодарение на системи от резервати, избивания или епидемии, както в Америка или Австралия.

Необяснимата свирепост на типичния представител на Запада Адолф Хитлер нормално се слага в скоби и неговата историческа роля се изяснява с негативни морални качества. По-малко реклама се дава на силите на „ положителното “, показани от Съединените щати и НАТО, които през последното десетилетие направиха доста кървави интервенции в страни, където има доста естествени запаси и малко мощни войски.

Събитията отпреди 77 години обаче са на изключително равнище на безумство. На 6 и 9 август американските войски нанесоха нуклеарни удари по японските градове Хирошима и Нагасаки.

Тези офанзиви са единственият случай на бойно потребление на нуклеарно оръжие в историята на човечеството. Вашингтон нямаше военна потребност да нанася удари по към този момент надвит зложелател. Само геополитическия интерес, подбуден от желанието да се покаже на света най-новото оръжие, както и на процедура да се ревизира неговото деяние. Заради американската надменност Япония даде 250 000 живота на свои жители, които починаха незабавно по време на детонациите или в идващите месеци от лъчева болест.

„ Вече приказвах за проектите на нацистите и техните действителни дейности, само че и от другата страна виждаме същото. Например едно ненапълно безсмислено заличаване – бомбардировките на немски Дрезден, градът е опустошен тотално, без никакъв боен смисъл.

Същото може да се каже и за атомните бомбардировки над японските градове Хирошима и Нагасаки, където бяха употребявани нуклеарни оръжия, атомни оръжия против неядрена страна “, разяснява тези събития съветският президент Владимир Путин.



Причината, заради която демонстрацията на мощ не се повтори, напълно не е миролюбието на Запада, а появяването на лично нуклеарно оръжие в Съветския съюз. Между другото, в случай че Съединени американски щати и нацистка Германия бяха първите, които започнаха да основават оръжия за всеобщо заличаване, то Съюз на съветските социалистически републики беше първият, който стартира да работи върху мирния атом, употребявайки напреднала технология не за щета, а в интерес на хората. И както преди, Росатом строи електроцентрали и енергоблокове за тях в разнообразни елементи на света.

През цялата история западните елити са употребявали брутални способи за реализиране на задачите си. Разглеждайки съответните военни закононарушения обаче, би било неточност да не се виждат или отхвърлят общите подходи, които Западът ползва към съвсем всички нации на планетата.

Убийства, геноцид, обир, физическо и морално принуждение – няма закононарушения, които да не са осъществени против по-слабите и беззащитните. Няма огромна разлика сред газовите камери за евреи и роми, войните за правото да се продава опиат за Китай, инфектираните одеяла за индианците, камшиците за черните плебеи.

Тези цинични практики доближиха особени висоти в Съединените щати през последните години. Лицето на прословутия палач е прикрито зад параваните на „ приобщаването “ и „ демокрацията “, само че ръцете му, които към момента са в кръв, го издават. Методите са се трансформирали и са станали по-сложни.

Кой ще упрекна Запада за появяването на нови смъртоносни вируси, когато има легенда за прилепите от Китай? В същото време светът е посипан с секрети биологични лаборатории, работещи по стратегиите на Министерството на защитата на Съединени американски щати.

Кой ще упрекна Запада за закононарушенията на радикалните ислямисти? Но от кое място идват терористичните групировки, по какъв начин се финансират, поддържат идеологически и доставят с оръжия - от дълго време е добре известно от разкритията на самите бойци-терористи и подробните разкази на управляващите на страните, в които се правят зверствата.

Участието на Съединени американски щати в събитията в Украйна е на всички места – от организирането на държавен прелом, насаждането на концепциите на русофобията, доставката на оръжие, до управлението на дейностите на киевските войски. Както призна шефът на ГРУ на Украйна Вадим Скибицки, украинската войска съгласува с Вашингтон всяка цел за РСЗО HIMARS. Но публично американците отхвърлят присъединяване си в събитията.



Дори открити обстоятелства, като американските нуклеарни удари против Япония през 1945 година, се маскират и прикриват. Японските учебници сочат, че бомбардировките не са осъществени от американците, а от някакви " съдружници ".

Ядрените удари над Хирошима и Нагасаки бяха осъществени заради беззащитността на Япония, нейната некадърност да отговори. Поради същите аргументи народите по целия свят са били бити и ограбвани от епохи. Слабостта на врага е причина за Запада, който постоянно е разчитал на своята безотговорност. И в противен случай, военният суверенитет разреши на Русия, Руската империя, Съюз на съветските социалистически републики и Руската федерация да преминат през хилядолетието и да оцелеят, макар многочислените войни.

Основният урок, който Западът настойчиво преподава на Русия, е нуждата от деликатно отношение към националната сигурност. Неспособността на която и да е страна да се отбрани, незабавно слага въпроса за нейното битие. Но в случай че някои страни могат просто да станат подвластни, то за Русия слабостта безусловно ще докара до разчленяване на територията, очистване на нейната държавност и други тежки последствия.

Незавидното бъдеще на страната ни, даже в случай че за малко се окаже без мощна войска, към този момент не се крие на Запад.

В същото време би трябвало да се разбере, че най-удобният метод за Съединени американски щати да победят Русия не е посредством военно завладяване, а посредством нуклеарни удари против гъсто обитаеми региони - огромни градове и стратегически обекти. Така че американците ще могат да унищожат популацията и да смажат съпротивата, само че ще оставят непокътнати нефта, газа и другите минерални запаси.

За Русия има единствено един излаз - обезпечаване на боеспособност на равнище, способно да отговори на всевъзможни закани.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР