Само шест месеца след като започна работа, женският бодигард на

...
Само шест месеца след като започна работа, женският бодигард на
Коментари Харесай

Телохранителката на Меган Маркъл я напусна

Само шест месеца откакто стартира работа, женският телохранител на Меган Маркъл напусна. Това оповестиха източници, близки до английското кралско семейство.

Жената, която съпровождаше херцогинята на Съсекс, може би е третият човек от екипа ѝ от помощници, който напуща своята работа за по-малко от година. По-рано персоналният ѝ помощник се отдръпна, а в този момент се приказва, че същото ще направи и частният ѝ секретар, след 17 години работа на кралицата.

По думите на източник на The Sunday Times, Меган се чувствала прекомерно лимитирана в компанията на телохранителката, която заместила един от сержантите – Бил Реншоу, който се движел дружно с принц Хари, само че се пенсионирал през 2018.

„ Докато беше единствено известна актриса, тя можеше да прави това, което си желае, да се движи свободно. Но в този момент тя не може да мръдне без защитата, което много я лимитира “, изяснява информаторът.

Не е ясно дали бодигардката на Меган е напуснала поради недоразумение с нея или заради предписание на кралица Елизабет Втора.

Новата защита бе видяна за първи път по време на визитата на младото семейство във Фиджи. Тогава бременността на херцогинята към този момент си личеше и хиляди хора желаеха да я пипнат или поздравят. Телохранителката вървеше пред нея и държеше ръцете си по този начин, че да я защищити, което провокира спорни реакции измежду хората.

Източник: tialoto.bg
Снимка: YouTube
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР