Само седмици след като спечели дело в САЩ за 40

...
Само седмици след като спечели дело в САЩ за 40
Коментари Харесай

Кевин Спейси с първа роля след делата срещу него

Само седмици откакто завоюва дело в Съединени американски щати за 40 милиона щатски $ и в очакване на нови обвинявания за полови похищения в Обединеното кралство, Кевин Спейси подписа първи контракт за фотоси на самостоятелен английски инди трилър, научи извънредно. Във кино лентата, озаглавен „ Контрол “ на , артистът се ангажира с гласова роля, сходна на тази на Кийфър Съдърланд от 2002 година  в  .

Написан и режисиран от  „ Контрол ” споделя историята на министърката от английското държавно управление Стела Симънс, която има загадка се спекулация с премиера. Това е ипричината тя да бъде отвлечена от тайнствен чужд, който търси възмездие.

В ролята на Симънс ще забележим  , а министър-председателят ще бъде изигран от Марк Хамптън. Спейси ще е в ролята на непознатият, който поема контрола над колата на Симънс. Снимките би трябвало да се проведат при започване на идната година в Лондон, както и в  Camberwell Studios.

Миналия месец Спейси завоюва цивилен развой на стойност 40 милиона $ в Ню Йорк, откакто правосъдните заседатели откриха, че той не е тормозил полово някогашния си  колега Антъни  Рап.

Предстоят  му обаче още куп правни провокации, в това число в Обединеното кралство, където би трябвало да бъде изправен пред съда идващото лято, откакто има пет обвинявания в полово принуждение против него. Спейси отхвърля да е отговорен.

По-рано този месец Прокуратурата на Обединеното кралство съобщи, че повдига обвиняване против артиста за още седем полови закононарушения, всички свързани с един жалбоподател. Спейси към момента не се е явил в съда, с цел да пледира.

Въпреки продължаващите правосъдни борби, сценаристът и режисьор Фалайз сподели, че е написал сюжета за „ Контрол “ с мисъл за Спейси. „ Той е един от най-великите артисти на нашето потомство “, сподели Фалайз пред Variety. „ Личният му живот настрани – това е нещо, което не мога да разясня. Но това да имам опция да работя с един от великите  артисти, е необикновено. ”

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР