Само седмица след като се мести в ново училище, седмокласничка

...
Само седмица след като се мести в ново училище, седмокласничка
Коментари Харесай

Седмокласничка се прибра от училище с посинено око

Само седмица откакто се мести в ново учебно заведение, седмокласничка се прибира у дома с посинено око и забележими белези от принуждение по лицето. На майка си изяснява, че по-голямо момче я нападнало поради пакетче бонбони. Семейството на ученичката напълно скоро се завърнало от Англия. Случката се разиграла в столичното 28-о учебно заведение в кв. „ Красна поляна ”.



Бяхме в магазинчето в учебното заведение. Купих си желирани бонбони и един от неговите другари ми взе бонбоните. Аз му споделих: „ Може ли да ми върнеш бонбоните? ”, той ми ги върна, а по-късно момче стартира да ме псува, да ми се дърпа, пита ме дали ще го пия ”, споделя пострадалата седмокласника. Попитал я знае ли майка й вечер какъв брой „ дърпа ”. Така завършил разногласието в стола. Ученичката влезнала в час, а откакто свършили часовете й, тръгнала да се прибира, а момчето, което е с година по-голямо от нея, я настигнало.

Те бяха пет момчета – той и неговите другари. Той стартира да ми прави едно придвижване с глава, все едно ще ме удари. Слагаше си краката пред моите и искаше да ме спъне. След като излязохме на открито, той стартира да ме бута и да ми споделя „ Айде да те забележим по какъв начин се биеш ”, спомня си момичето. Ударил й пестник, дърпал й косата, откакто паднали на земята. По думите на седмокласничката няколко пъти я ритнал в лицето. „ След това си ударих главата в стълбите на входа, споделя още тя.

Емилия е майка на битото момиче. Тя е обезпокоена точно поради удара в главата на щерка й. Казва, че следва да извадят здравно удостоверение. Говорила и с класната на щерка си. Поискала номера на родителите на момчето. NOVA също потърси управлението на учебното заведение. Директорът изясни, че става въпрос за дете с по-буен манталитет. На ученика следва да му бъде направено последно предизвестия за изключване, а родителите му ще бъдат извикани на място.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР