Само седмица ни дели от началото на двубоите от основната

...
Само седмица ни дели от началото на двубоите от основната
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Адриан Андреев открива българското участие на Аустрелиън Оупън

Само седмица ни дели от началото на дуелите от главната скица на тазгодишния Аустрелиън Оупън, до момента в който през днешния ден ще започват срещите от квалификациите. Още в първия спортен ден на корта ще забележим двамата наши представители, които ще опитат да намерят място в същинската част на шампионата, като това са точно Адриан Андреев и Димитър Кузманов.

Първи в деяние ще излезе Ади, който ще направи своя дебют в пресявките на конкуренция от Големия шлем. Неговият конкурент Франческо Маестрели, намиращ се под №200 в международната класация, също не е измежду най-опитните, имайки поради неговата 20-годишна възраст, само че все пак може да се похвали с постигане до финалния стадий на квалификациите на US Open през предишния сезон.

Предстоящият дуел сред двамата състезатели ще бъде първи в историята на тяхното съревнование и ще открие програмата на корт №14, което значи, че ще можем да чакаме сънародника ни да излезе на корта не преди 01:00 часа българско време. В случай че желаете да наблюдавате изявите на нашия съотечественик в Мелбърн, то ще имате опция да го извършите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР