Само с редовни срещи, вслушване в казаното от хората и

...
Само с редовни срещи, вслушване в казаното от хората и
Коментари Харесай

Борис Цветков: Грижата за хората е първостепенна за социалистите

Само с постоянни срещи, вслушване в казаното от хората и действителни дейности за осъществяване на настояванията им и за решение на поставените от тях значими и съответни въпроси може да се усъвършенства живота на хората и доверието им в институциите. Това сподели претендентът за депутат от „ Българска социалистическа партия за България " в 24 МИР Борис Цветков на среща с поданици на с. Бусманци.

Хората сложиха редица проблеми, които от години не са решени, като неналичието на канализация. Те желаят Столична община и концесионерът „ Софийска вода " да подхващат съответни стъпки и да се ангажират със периоди за построяването й. Те споделиха, че даже е спряла да идва преносимата каса-автомобил, в която са имали опция да си заплащат сметките.

Жителите на с. Бусманци се оплакаха от неналичието на дейности от страна на Столична община, на районната администрация в „ Искър " и от кмета на селото за ремонт, поддържане и потребление за публични цели на постройката и двора на остарялото учебно заведение в центъра на Бусманци.

Гражданите сложиха пред претендента за народен представител въпроса за фрапантно увеличените битови обири в доста от къщите и дворовете им.

Борис Цветков се ангажира, когато стане депутат, да потърси решение на поставените проблеми, тъй като грижата за хората е първостепенна за социалистите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР