Само преди няколко дни разбрахме, че Ричард Гиър, Алехандра Силва

...
Само преди няколко дни разбрахме, че Ричард Гиър, Алехандра Силва
Коментари Харесай

Подобрява ли се състоянието на Ричард Гиър

Само преди няколко дни разбрахме, че Ричард Гиър, Алехандра Силва и децата им са боледували.
 Ричард Гиър, Алехандра Силва и появяването им в обществото за премиерата на кино лентата Maybe I Do
Какво накара Ричард Гиър още веднъж да стъпи на аления килим

Отдаден на фамилията, само че и на служебните задължения

Съпругата на артиста благодари на почитателите си за пожеланията им за рождения ѝ ден с пост в Instagram. " Днес най-сетне се усещам доста по-добре! ", споделя още тя.

Най-тежко обаче боледуването очевидно е прекарал Ричард Гиър, който е развил пневмония. Тогава той и фамилията му са били на фамилна почивка в Мексико точно във връзка 40-ия рожден ден на Алехандра.

Разтревожени за здравето на артиста, почитатели очевидно са отправяли въпроси за него към брачната половинка му. Затова тя бърза да им отговори, че той е към този момент по-добре.

" Събудих се тази заран и видях новините и всичките ви положителни и тревожни известия, той се възвръща ", написа Алехандра Силва към фотографията ѝ, на която е дружно със брачна половинка си Ричард Гиър и 4-годишния им наследник Александър. " Днес се усеща доста по-добре! Най-лошото към този момент отмина! ", прибавя тя.
 Ричард Гиър на 73
Ричард Гиър в 22 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва се женят през април 2016 година Те имат две деца от брака си, като артистът е татко и на 22-годишния си наследник Хоумър (от предходния му брак), а Алехандра е майка на 9-годишния Алберт (също от предходния ѝ брак), прецизира Entertainment Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР