Само преди месец Кристиан Костов шокира феновете си, сподеяйки в

...
Само преди месец Кристиан Костов шокира феновете си, сподеяйки в
Коментари Харесай

Кристиян Костов стана Кури, тури си джуки

Само преди месец Кристиан Костов шокира почитателите си, сподеяйки в Инстаграм, че не харесва лицето и тялото си.

" Чувствам се като смешник, тъй като знам, че външният тип не е най-важното нещо. Аз съм доста други неща и сигурно не съм противен, само че все пак ненавиждам това тяло и лице. Следваща ми терапия е в четвъртък и ще се опитам да намеря метод по какъв начин да се преборя с тези мисли ", споделя тогава Кристиан.

Певецът реши да изненада почитателите си, качвайки няколко сторита, на които демонстрира забележима смяна в лицето. Става въпрос за устните на Костов, които са станали по-големи, само че чертите на лицето също наподобяват по-нежни. Певецът демонстрира " Преди и след ", а на фотото с джуките написа, че към този момент не се споделя Крис, а " Kurisuteena ". Не се наемаме да го пишем на български, всеки самичък да си го прецЕни по какъв начин звучи, пише vbox7.com. 

Истината обаче е, че не става въпрос за козметична намеса, хиалуронова киселина и филъри, а за известно приложение, което разкрасява фотосите ви. Феновете на Костов да са спокойни, той не е подхванал същинска интервенция по лицето си.

Наскоро звездата обаче постна фотография, на която наподобява на 15-годишно момче. Снимката е оповестена по отношение на нова ария, която Крис ще пусне идната седмица, само че фокусът падна точно върху метода, по който наподобява. Фенове от целия свят му пишат, че наподобява на 15-годишен!

Докато Костов се тормози и мисли за визията си, то огромна част от почитателите му се вълнуват от рутината му, тъй като има неповторима кожа.

Крис, мъчно е да се бориш със личните си " демони ", които са единствено вътре в теб, само че всички те виждат като идеален. Стискаме палци да се оправиш с натрапчивите мисли.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР