Само преди ден гръмна скандалът около звездната двойка Шакира -

...
Само преди ден гръмна скандалът около звездната двойка Шакира -
Коментари Харесай

Ето коя е жената, развалила семейството на Шакира

Само преди ден гръмна абсурдът към звездната двойка Шакира - Жерар Пике. Оказа се, че футболистът изневерявал постоянно на половинката си и най-после на нея ѝ писнало и му посочила вратата.

Сега списание Cuore разгласява детайлности за това коя е младата жена, с която Пике вероятно е изневерил на фамилията.

Футболистът се е преместил да живее в остарялото си жилище - на улица Muntaner в Барселона. И тъкмо това дава съображение да считаме, че рецесия в фамилията фактически има, пишат медиите.

Журналистката Лора Фа съобщи: „ Певицата го е хванала с друга и те ще се разделят “. "Така е. Случило се е. Ето за какво са разграничени ", сподели Лора Фа.

Изпълнителката неотдавна бе на отмора в Ибиса с децата си - без Жерар Пике, което още веднъж удостоверява теорията, че връзката им търпи неуспех.

Както заяви Емилио Перес де Розас за списание Cuore, бранителят на "Барселона " е изневерил на Шакира с "млада русокоска на 20 година, която учи и работи като водеща ".

Оказва се, че най-новата ария на Шакира, записана в съдействие с Рау Алехандро, май е отдадена на рецесията, която тя претърпява с Пике.

По време на „ Te congratulations “ колумбийската певица не стопира да пее изречения като като: „ За да те довърша, се разруших на части. Предупредиха ме, само че не ги послушах. Разбрах, че подправеното в теб беше капката, която преля чашата “, наред с други много красноречиви стихове.

Ако тази разлъка се удостовери, Пике и Шакира приключват 12-годишна връзка, от която имат две деца: Милан и Саша.

Но... Винаги има едно "но ".

Буквално преди часове в обществените мрежи се появиха папарашки фотоси на двойката, на които се вижда по какъв начин Пике и Шакира напущат с кола дома си в Барселона.

А почитателите разясняват фрагментите: "И какво, всичко е пиар? "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР