Само преди броени дни Джеймс Кордън ни разочарова с новината,

...
Само преди броени дни Джеймс Кордън ни разочарова с новината,
Коментари Харесай

Краят на ерата Елън Дедженеръс

Само преди броени дни Джеймс Кордън ни разочарова с новината, че напуща хитовото си шоу. А очевидно скоро ни следва за последно да гледаме и различен емблематичен американски водещ.
 Елън Дедженеръс, шоуто ѝ и краят му след 19 сезона на екран
Елън Дедженеръс поставя завършек на шоуто си

Всяко нещо има своя край...

Елън Дедженеръс разгласи, че поставя завършек на своето The Ellen Show напролет на предходната година. И от този момент насам явно е работила интензивно по снимането на финалния 19-ти сезон.

Самата тя показа в Instagram, че и последният епизод на предаването е към този момент подготвен и следва да се излъчи на 26 май.

Сбогуването на водещата с публиката й е прочувствено, само че типично в неин жанр - и шеговито.

" Когато започнахме шоуто през 2003 година нямаше iPhone. Нямаше ги и обществените мрежи. Гей браковете не бяха легализирани. Наблюдавахме по какъв начин светът се трансформира, от време на време за положително, различен път - противоположното ", споделя в поста си Елън. " Но каквото и да се случваше, задачата ми постоянно е била с шоуто всички да се съберем и да се посмеем за час. Да бъда част от живота ви бе най-голямата привилегия за мен и ми донесе невероятна наслада. Благодаря ви. Благодаря ви. Благодаря ви. Благодаря ви. "

И както прилича за едно емблематично предаване с 19-годишна история, водещата е подготвила изненади. А и гостите й ще са специфични.
 Елън Дедженеръс и груба ли водещата с подчинените си
Държи ли се жестоко Елън Дедженеръс с подчинените си

Хората приказват

Очаква се за последно в The Ellen Show да се появят Мишел Обама, Дженифър Гарнър, Чанинг Тейтъм, Серина Уилямс, Зак Ефрон, Адам Ливайн, Гуен Стефани, Даян Кийтън и Ким Кардашиян, написа Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР