Само няколко седмици са минали от св. Валентин и ето,

...
Само няколко седмици са минали от св. Валентин и ето,
Коментари Харесай

Четири идеи за подаръци за осми март

Само няколко седмици са минали от св. Валентин и ето, че за 8-ми март мъжете още веднъж са изправени пред въпроса с какво да зарадват специфичните за тях дами.И в случай че за празника на влюбените се допуска, че е необходим един подарък – за единствената жена на сърцето му, то за осми март множеството мъже са изправени пред избора на подарък за няколко жени  –  с изключение на за обичаната брачна половинка или другарка, само че наложително и за майката, а някои по-галантни господа желаят да зарадват и свои приятелки, колежки…Така задачата за избор на подарък става още по-трудна… Затова ще ви помогнем с четири хрумвания за дарове, с които сигурно няма да сбъркате…
1. На първо място е парфюмът – колкото и да звучи тривиално, само че в действителност съвсем няма жена, която да не се зарадва на прекрасен парфюм, изключително в случай че знаете кои са обичаните й аромати и съобразите подаръка си с нейните желания.
Подходящ мирис можете да изберете ОТ ТУК!
Можете да комбинирате парфюма и да допълните подаръка с ДЕЗОДОРАНТ със същия мирис

2. Козметика – всяка дама се радва на качествена козметика и постоянно може да откри място за още един флаконили бурканче на тоалетната си масичка… Още по-добре е, в случай че не й подарите единствено един, а няколко продукта от една козметична линия.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК!

3. Под този номер предлагаме едно Соломоново решение – в случай че не можете да решите дали парфюм или козметика, можете да подарите комплект парфюм и козметика за тяло с идентична тенденция на мириса – и освен това в първокласна опаковка – ВИЖТЕ ГИ!

4. Луксозни сапуни – да, това също е вид за подарък, въпреки че съгласно някои подаряването на сапун не е добра идея… Не и в случай че сапуните са с натурални съставки,ръчна направа иизглеждат като творби на изкуството-радват очите с цветове и форми, покоряват сетивата с неустоимите си аромати и вършат кожата кадифено мека с нежната си пяна.
ЕТО КОИ СА ТЕ!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР