Само масовото гласуване може да унищожи всички машинации, които се

...
Само масовото гласуване може да унищожи всички машинации, които се
Коментари Харесай

Тошко Йорданов:Повече застъпници, да си опазим гласовете

Само всеобщото гласоподаване може да унищожи всички измами, които се готвят да вършат ръководещите. На референдума изкарахме 2,5 милиона хора да гласоподават. Ако те в този момент излязат още веднъж, няма мощ, която да е по-голяма от тях. И по този начин, ще ги изхвърлим ръководещите там, където им е мястото. Това сподели заместник- ръководителят на „ ИТН “ Тошко Йорданов, който дойде в Ямбол за откриването на новия офис на партията в града.

Виждате, че сегашните ръководещи пречат на сънародниците ни в чужбина да гласоподават, което е нарушаване на Конституцията, сподели още Йорданов.

Над 150 симпатизанти от Ямбол, Елхово, Стралджа, Болярово и община Тунджа се събраха на откриването. На сбирката дойде и полицията поради подаден сигнал, че над 200 души били събрани в закрито помещение. Видяха обаче, че мероприятието е на открито и нарушаване няма.

Можем да си спечелим гласовете, само че по-късно да ги изгубим с броенето на гласовете. Затова приканвам да станете покровители на изборите. Важно е да си опазим гласовете, да покажем протоколите онлайн и да преброим гласовете преди те да стигнат до Информационното обслужване. Тоест, да изкараме същинския резултат авансово, сподели още Тошко Йорданов. Листата на партията на Слави в Ямбол се води от Ивайло Вълчев, а кандидат-депутат е и именитият български оперен артист от Ямбол Георги Султанов, който показа: „ Някои споделят, че няма незаменими хора. Не съм склонен, аз съм роден от незаменими хора, в този град има доста незаменими хора. На 4 април ни се дава опция едни незаменими хора да гласоподават за една незаменима идея, за която излязохме да гласуваме на референдума, а в този момент тя да бъде превърната в закон “.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР