Само малоумен или непълнолетен човек у нас не знае, че

...
Само малоумен или непълнолетен човек у нас не знае, че
Коментари Харесай

Бивш служител на НСО: Потопени сме в блато от страх, Очите не е най-големият престъпник в България

Само безумен или малолетен човек у нас не знае, че никоя уважаваща себе си незаконна формация не може да прогресира без чадър от политци. Това сподели в утринния блок на Bulgaria on air проверяващият публицист Анна Заркова.

С политиците нарушителите перат пари, вършат част от бизнеса си законен. Напоследък даже влизат в политиката персонално или посредством подставени лица, добави тя.

Поздравявам прокуратурата, че около ареста на Митьо Очите арестува и двама корумпирани политици. Ще поздравя прокуратурата повторно, в случай че арестува повторно продажни политици и от властта. Иначе тази оптимистична акция се трансформира в комедия. Иначе около задържаните политици излиза, че незаконните групировки са за окайване, че нямат връзка с властта, а единствено с опозицията, съобщи Заркова.

По думите на специалиста по сигурноста и някогашен чиновник на НСО Николай Марков генезисът на всяко в началото струпване на капитала у нас има незаконен темперамент.

Митьо Очите съставлява симптоматика, само че не е диагнозата. Той изобщо не е най-големият нарушител в България. Бургас е забавен от позиция на специализиалрания наблюдаващ, тъй като това е един анклав, който стартира от кметството и стига до най-ниските равнища, уточни Марков.

В момента става въпрос за ръководство на парични потоци и то в интернационален мащаб. Намесва се естественият триъгълник Москва-Анкара-Брюксел, съобщи някогашният чиновник на НСО.

Политическата класа в България извънредно ловко експлоатира престъпната престъпност. В България няма нещо, което властта да не знае. Въпросът е в каква посока желае да се намеси, добави Марков.

В последните 20 години ние сме потопени в едно тресавище от боязън и тези, които ръководят, са единствените отговорни за това нещо, сподели още Николай Марков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР