Само истинският мъж може да разбере, че една жена е

...
Само истинският мъж може да разбере, че една жена е
Коментари Харесай

Истинският мъж знае, че една жена е достатъчна за цял живот

Само същинският мъж може да разбере, че една жена е задоволителна!

В наше време е трудно да намерим същински мъж, който да ни обича и да ни прави оценка по този начин, както заслужаваме. Трудно е да намериш този човек, който да те одобри подобен, какъвто си. Трудно е да намериш същински мъж, който ще те накара да се почувстваш като най-щастливата и обичана жена на света.

Нужно е да се разбере, че мъжете, които срещат огромен брой дами, са егоистични, цялостни с похот и пренебрегват възприятията на колегата си. Това не са същински мъже. Защото истинският мъж знае, че когато някой в действителност е влюбен, той посвещава сърцето си единствено на един човек.

Истинският мъж знае, че намирането на същинска, чиста, почтена обич е мъчно и когато я намери, ще направи всичко допустимо да я резервира.

Той знае, че понятието „ съвършена жена ” е единствено извадка от Холивуд. Разбира, че имате дефекти, досадни привички, прищявки, недостатъци и страхове и ви обича поради това, което сте в реалност.

Този мъж не се вбесява от вашите дефекти. Защото за него вие сте съвършена и той ви обича заради това, което сте.

Истинският мъж се бори за дамата, която в действителност обича. Той я пази и пази, подготвен е да направи всичко, с цел да се чувствате в сигурност.

Този мъж е постоянно с вас. Той няма да ви разреши независимо да се справяте със своите проблеми, терзания и страхове. Той се стреми да ви помогне.

Този мъж гарантира, че постоянно можете да разчитате на него. Той постоянно е почтен, с цел да не обиди възприятията ви и да не ви разбие сърцето. Истинският мъж постоянно ви казва истината, колкото и жестока и мъчителна да е, тъй като знае какво означава доверието за вас.

Истинският мъж споделя с вас вашите ползи и занимания. Той ви предизвиква и въодушевява с думите и дейностите си. Той има вяра, той ви стимулира.

Вижте още: Съвети от майка към щерка за благополучен живот

Истинският мъж е избрал тъкмо вас, тъй като няма различен човек, който да заеме такова особено място в сърцето му!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР