Само ги клеветят“ агентите на Путин тези хубави момичета и

...
Само ги клеветят“ агентите на Путин тези хубави момичета и
Коментари Харесай

Боян Чуков: Само ги „клеветят“ агентите на Путин тези хубави момичета и момчета от ПП…

Само ги „ клеветят “ сътрудниците на Путин тези хубави девойки и момчета от Политическа партия. Че и белгийците взели да им припяват. Мискини. Така цветисто подрежда в своя подигравателен жанр политологът Боян Чуков. Коментарър е по поовод новината, че прокуратурата проверява канал за трафик на дрога в офисите на Настимир Ананиев.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Прокуратурата удостовери – проверяват канал за трафик на дрога в офисите на Настимир Ананиев. В тях тази заран бяха осъществени претърсвания и изземвания по заповед на белгийската прокуратура.
Само ги „ клеветят “ сътрудниците на Путин тези хубави девойки и момчета от Политическа партия. Че и белгийците взели да им припяват. Мискини. Тюх, да се не види! Ойде коню у реката, че с него и юропейското фючър на БГ-то.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Заради контрабанда и трафик на дрога обискирали офисите на Настимир Ананиев, напомня SafeNews.

Операцията е била по искане на белгийската прокуратура, като за акцията е получено позволение на съда. Самите белгийци са споделили кои офиси желаят да бъдат тествани.

Според документите става дума за контрабанда на психотропни субстанции, както и противозаконен доход от търговията с тях

Приравнено на българското законодателство закононарушенията са еквивалентни на незаконна група, трафик на дрога и пране на пари.

Заедно с имената на компаниите белгииците са показали и техните притежатели. Именно по този начин в документите попада името на Настимир Ананиев.

Не е указано обаче той да бъде арестуван

Както SafeNews писа по-рано, самият Ананиев схванал от медиите за акцията.

„ Не съм обезпокоен. Всъщност от вас разбрах, че има хора в офиса. Чух се с мениджъра, сподели, че се прави инспекция на белгийска компания, която в един миг сме обслужвали и желаят документи. Чакат счетоводителката, която е на половин работен ден, да пристигна и да ги даде “, изясни той.

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР