Само една от 50 сделки по време на Черния петък

...
Само една от 50 сделки по време на Черния петък
Коментари Харесай

Това ли е най-голямата измама на Черния петък?

Само една от 50 покупко-продажби по време на " Черния петък " е на най-ниската си цена в деня на разпродажбите, съгласно разбор на миналогодишното събитие от водеща потребителска група във Англия.
 
Проучване, направено от Which?, на подборка от предложения на 25 ноември 2022 година, е открило, че единствено 2% от предлаганите артикули не са налични на същата цена или по-евтино в границите на шест месеца преди или след тази дата, написа.
 
Клиентите бяха посъветвани да бъдат внимателни във връзка с офертите и да създадат известно изследване, преди да се втурнат за огромни покупки в " Черния петък "  - ден на отстъпки, станал известен в Обединеното кралство и в други страни през последните години, употребявайки модела от Съединени американски щати, където той се пада ден след Деня на благодарността.

От Which? са анализирали 208 покупко-продажби предходната година в осем огромни търговци на дребно на артикули за дома и техника, в това число Amazon, Argos и Currys.

От тези 208 продукта единствено пет са били най-евтини на самия " Черен петък ". 

Като един от най-ярките образци Which посочва слушалките Apple AirPods (второ поколение), които са били понижени в Argos и Currys от 139 на 119 паунда, а в действителност са били предлагани по-евтино от цената им за " Черния петък " всеки ден сред 25 май и 9 септември - от 99 до 109 паунда.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР