Само един месец от четирите години се занимавам с избори,

...
Само един месец от четирите години се занимавам с избори,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не деля кметовете по партии, любими са ми еднакво

Само един месец от четирите години се занимавам с избори, след това – всички кметове са ми обичани и идентични, съобщи министър-председателят Бойко Борисов в община Руен, където се срещна с представители на локалната власт. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.



Кметът на Руен Исмаил Осман благодари за поддръжката, която държавното управление оказва на общините и по-специално във връзка с инфраструктурните планове. Конкретно за обитаемоте места в границите на община Руен кабинетът е отпускал средства за поправки на улици и за създаване на спортни обекти.

,,Нали желаеме да задържим хората тук, а не да идват в София или Бургас. Виж каква хубост е. Така че – уважавайте се, помагайте си``, добави министър председателят Бойко Борисов.

Министър-председателят пое ангажимент да бъдат ускорени дейностите по строително-ремонтните работи на пътя Айтос – Провадия. Проектът се финансира от Оперативна стратегия ``Региони в растеж`` 2014-2020 година Айтоският проход е най-удобната и бърза връзка за водачите от Варненска област с автомагистрала ``Тракия``.

Премиерът Борисов посочи, че се работи интензивно по голям брой инфраструктурни обекти в страната, като особено подчертава върху Автомагистрала ``Хемус`` и Автомагистрала ``Струма``.

``Хемус`` е жизненоважен. Обещавам и ще го вършим!``, безапелационен беше министър председателят Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР