Само един ден успяхме да сме нормални. Един ден само

...
Само един ден успяхме да сме нормални. Един ден само
Коментари Харесай

Дарина Сарелска: Един ден само трая консенсусът, че е свинско деца да умират от токов удар на тротоар

" Само един ден успяхме да сме естествени. Един ден единствено търпя консенсусът, че е свинско деца да умират от токов удар на тротоар. В европейска София. Един ден, в който наподобява всички бяха шокирани, загрижени, съвсем ядосани. После разбрахме, че бащата на момчето се споделя Снежан. И това промени всичко.
Днес към този момент четем интелектуално маскирани другояче надълбоко расистки, срамни и безчувствени въпроси. Ама за какво навръх това дете, но кои тъкмо хора демонстрират интерес към шахти и кабели. Уж просто въпроси. А всъщност- отговорът на всички въпроси ", написа някогашната шефка в Нова телевизия.
 Журналист: Смъртта на 16-годишното момче е трагичния свършек на 16 години безвремие в София Журналист: Смъртта на 16-годишното момче е трагичния свършек на 16 години безвремие в София
Още през есента на 2019 година, когато видях интензивността в ромските секции заподозрях, че новият мандат на Йорданка Фандъкова ще ни из...
Защо у нас бие ток от шахти и падат камъни по главите ни, за какво посредством атентат с пръскачки крадат персоналните ни данни, за какво умираме на стълбите пред лечебните заведения, а в поликлиниките не ни пускат, в случай че сме заболели.
Еми по тази причина - тъй като постоянно се намира някой да каже, че жертвата сама си е отговорна. Без обстоятелства, по дифолт. И да подмине с безмълвие, тъй като “на нас това не може да ни се случи ”. Ами случва ни се. И в действителност ние сме си отговорни.
Защото сме такива и толкоз си можем. За българите приказвам. Чистокръвните. За да няма подозрения. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР