Само двама членове на аудиторията на Времето за въпроси на

...
Само двама членове на аудиторията на Времето за въпроси на
Коментари Харесай

Само двама членове на аудиторията на Времето за въпроси на BBC подкрепят плана за Руанда въпреки хвалбите на Риши Сунак

Само двама членове на аудиторията на Времето за въпроси на BBC споделиха, че поддържат проекта на държавното управление за Руанда – опровергавайки изказванието на Риши Сунак, че това е „ волята на народа “.

Г-н Сунак направи наглото изказване, до момента в който прикани сътрудниците си да не оскърбяват неговия законопроект за сигурността на Руанда. В бурна оценка на схемата, при която до момента държавното управление е предало £240 милиона на Руанда, юристът Хаши Мохамед упрекна държавното управление в разпространяване на „ отрова “.

Още £50 милиона би трябвало да бъдат изплатени през април, с спомагателни годишни заплащания за идващите две години. И на всичкото от горната страна ще има такса за всеки търсещ леговище, изпратен в африканската нация - само че министрите няма да кажат какъв брой е това.

Г-н Мохамед сподели: „ Това е нежизнеспособно. Скъпо е и единственият човек, за който работи, са жителите на Руанда, тъй като те няма да ни върнат нито стотинка. И това, което виждаме сега, вместо те фактически да се оправят с това прав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР