Само допреди няколко месеца (украинският президент Володимир) Зеленски бе героят

...
Само допреди няколко месеца (украинският президент Володимир) Зеленски бе героят
Коментари Харесай

Дъглас Макгрегър: Допреди няколко месеца Зеленски бе героят на Запада. Днес всички го презират

Само допреди няколко месеца (украинският президент Володимир) Зеленски бе героят на Запада. Героят на деня, който ще избави всички от руснаците.

А през днешния ден всички го презират. Той стана обект на наснешки. С него е свършено. И може единствено да се допуска какъв брой време остава до бягството му в една от вилите му във Венеция, Маями или някъде другаде.

Това декларира във видео изявление някогашният консултант на президента Доналд Тръмп - полковникът от запаса на американската войска Дъглас Макгрегър. И още:

И, несъмнено, кражбите, корупцията, търговията с хора - всички вероятни пороци на обществото в Украйна са изцяло отвън надзор.

За това предупреждаваха мнозина, когато стартира този боен спор. И, убеден съм, че сте наясно - оказа се, че доста от оръжията, които сме доставили на армията на Украйна, бяха видяни в ръцете на Хамас и евентуално - на Хизбула. А евентуално и в нечии други, в които не ихме желали да забележим това оръжие.

Мисля, че пристигна краят на Украйна. Но ние имаме намерение да пратим още милиарди долари, с цел да поддържаме измислицата, че тя е жива, и очевидно ще продължим през цялата предизборна акция. А след изборите ще признаят - какво пък, всичко свърши, време е да се движим напред.

Няколко души ме питаха - когато в Украйна всичко свърши, какво ще вършим? И аз постоянно давам отговор - а какво направихме в края на войната във Виетнам? Напуснахме и сменихме тематиката. А тематиката тук към този момент се сменя. Сега тя е Израел, Израел, Израел. А Украйна остава отдалечен спомен...

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР