Само дни след официалната премиера на новото си парче Марс“

...
Само дни след официалната премиера на новото си парче Марс“
Коментари Харесай

D2 с национално клубно турне, първият концерт в Пловдив

Само дни след формалната премиера на новото си парче " Марс “ D2 стартират национално клубно турне, което ще протече през февруари, март, и април, допълнително от 20 български града. Турнето стартира на 14 февруари и първата спирка от него е Пловдив - Club Download. Всички фенове на хубавата рок музика, които желаят да видят и чуят D2 онлайн, ще имат опцията да чуят и новата ария на групата – " Марс “.

“На турнето ще представяме новото парче " Марс “ онлайн и образно с цялата сила и галактически саунд, които то носи. Всички наши почитатели да чакат най-яките шлагери на D2 в композиция с доста въодушевление за крепко празненство “, споделя бас китаристът на групата Александър Обретенов.

" Марс “ е по музика и аранжимент на D2, a текстът е основан от Руши Видинлиев, с който групата работи и по предходния си сингъл " Егоист ". Песента е записана през лятото на 2018 година, а клипът е сниман през есента, откакто вокалистът на групата  Деян Каменов-Дидо стана победител в риалити шоуто " Фермата “. Видеоклипът към " Марс “ е дело на режисьора Валери Милев.

За концерта в Пловдив, музикантите от групата са подготвили сет лист с едни  от най-харесваните песни на групата, сред които: " 100 години ",   " Sex&Лъжи&Музика “, " И отново вали “, " Егоист “, “Ледено момиче “, " Нямаше кой да ни каже “, " Аз и Ти “, " Тук и Сега “, " Две следи “, " Не мога да спра да те обичам “. 

Националното клубно турне на D2 ще премине през следните градове:  

14 февруари: Пловдив - Rock Bar Download

16 февруари: Пампорово - The Pub

22 февруари: Русе - Max Club

23 февруари: Плевен - Galaxy Bowling Club

2 март: Боровец -After Eleven Night Club

8 март: Бургас - Alive Bar

9 март: Ямбол - American Live Music

15 март: Стара Загора - II Mondo Bar

16 март:  Габрово - Face 2 Face Club

22 март:  Благоевград - Club Underground
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР