Само дни след като мемоарите на принц Хари бяха случайно

...
Само дни след като мемоарите на принц Хари бяха случайно
Коментари Харесай

Хари се готви да разказва още. Какви тайни крие принцът?

Само дни откакто записките на принц Хари бяха инцидентно пуснати в продажба по-рано с нови изказвания за различия и спорове в английското кралско семейство, нова серия от телевизионни изявленията с него ще стартира да се излъчва през днешния ден във Англия с вероятността да бъдат нанесени още по-големи вреди върху монархията, съобщи Ройтерс.

Книгата на Хари " Резервен ", която стартира да се продава в Испания тази седмица, пет дни преди формалното ѝ показване, разказва освен извънредно персонални детайлности, като да вземем за пример по какъв начин той е изгубил девствеността си и е вземал опиати, само че разкрива също и по-интимни персонални случаи на фамилна какофония.
-->
В книгата Хари споделя по какъв начин неговият по-голям брат, престолонаследникът принц Уилям, го е съборил на земята при сборичкване и по какъв начин двамата братя са молили своя татко крал Чарлз да не се дами за втората си брачна половинка Камила, в този момент кралица консорт.

Според наблюдаващите това е потопило монархията в най-голямата ѝ рецесия след събитията от 1990 година към разпадането на брака на Чарлз с починалата му първа брачна половинка принцеса Даяна, майката на Уилям и Хари.

Всичко това става единствено четири месеца след гибелта на кралица Елизабет и възкачването на Чарлз на трона, отбелязва Ройтерс.

" И по този начин, ето го Чарлз, който се пробва да се наложи като новия крал, и в този момент Хари хвърля тази бомба и всичко идва към него с гръм и тропот ", сподели кралският биограф Тина Браун.

Откакто Хари и Меган се отхвърлиха от кралските отговорности и се реалокираха в Калифорния през 2020 година, двамата осъдиха отношението към тях от страна на кралските особи и двореца.

От изявлението им с Опра Уинфри през 2021 година до тяхната документална серия от шест елементи в " Нетфликс " предишния месец и в този момент книгата на Хари, посланието на двойката е същото: че кралските особи и техните помощници освен не са съумели да ги защитят от враждебната и от време на време расистка английска преса, само че е имало и интензивно приключване на отрицателни истории за тях.

Засега няма коментар от Бъкингамския замък или от някого, който приказва от името на кралското семейство - позиция, възхвалявана от огромна част от английските медии като почтено безмълвие.

В неделя обществените мисли на Хари ще продължат да стават притежание на необятната общност с още три телевизионни изявленията, планувани за лъчение в ефир. Времето им за лъчение беше несъмнено преди формалното показване на книгата на Хари във вторник идната седмица. Предварително излъчени фрагменти от тях демонстрират, че Хари желае да показа своята страна на историята.

" Не знам по какъв начин запазването на безмълвие ще направи нещата по-добри ", споделя Хари в изявлението си за английския ефирен канал Ай Ти Ви (ITV), което ще бъде показано на първо време.

Проучванията демонстрират, че доста британци стартират да се отегчават от цялата кралска мелодрама, а по-нататъшните разкрития надали ще разклатят техните възгледи, без значение дали изпитват благосклонност към Хари и Меган, или към тези, които те подлагат на критика. Книгата на Хари обаче беше номер 1 листата с бестселъри на " Амазон " във Англия през вчерашния ден и можеше да се поръча авансово преди формалното ѝ стартиране в продажба.

Кралският коментатор Емили Андрюс споделя, че имайки поради актуалната рецесия с разноските за живот във Англия, поддръжката за недоволствата на фаворизиран принц, живеещ в имение в Калифорния, може да бъде лимитирана.

" Те се поляризират, Хари и Меган, и мисля, че тази нова книга на Хари евентуално няма да промени доста от мненията на хората ", сподели Андрюс за Ройтерс.

" Мисля, че става пресилено, надвишава точката на засищане и хората си мислят, че не желаят да слушат повече, казвайки: млъкнете, вървете си ", заключи тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР