Само ден, след като Николета се обясни в любов на

...
Само ден, след като Николета се обясни в любов на
Коментари Харесай

Николета: Валери, ти си най-достойният баща!

Само ден, откакто Николета се изясни в обич на Ники Михайлов и той не закъсня да й върне жеста, сексапилната майка поздрави по един доста специфичен метод Валери Божинов, който през днешния ден е рожденник.

Тя и щерка му използваха обществените мрежи, с цел да му честитят.

На видеото виждаме сладката Никол да пожелава на татко си доста триумфи и вкарани голове и приключва с това, че доста й липсва.



Пожеланието на Николета е доста благо и прочувствено. За нея той е най-достойният татко и постоянно ще се гордее с него.

"Най-доброто, което една майка може да направи за своето дете, не е да го задоволява с всичко, нито да му обезпечи обучение... най-хубавото е да избере за него, за основаването му най-достойния татко! Е, @valeribojinov86, ти си точно подобен! Бъди жив и здрав, все по този начин грижлив, безрезервен и ние постоянно, ще се гордеем с теб! Happy Birthday "



Предполагаме, че Валери към момента не е прочел известието, въпреки всичко през вчерашния ден е отпразнувал Св. Валентин със своята половинка - Биляна.

Най-доброто, което една майка може да направи за своето дете, не е да го задоволява с всичко, нито да му обезпечи обучение... най-хубавото е да избере за него, за основаването му най-достойния татко! Е, @valeribojinov86, ти си точно подобен! Бъди жив и здрав, все по този начин грижлив, безрезервен и ние постоянно, ще се гордеем с теб! Happy Birthday @valeribojinov86

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Feb 15, 2018 at 1:06am PST
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР