Само час след затварянето на част от булевард Цар Борис

...
Само час след затварянето на част от булевард Цар Борис
Коментари Харесай

Загряхте ни телефоните! Шофьорка: Такова чудо не съм виждала!

Само час след затварянето на част от бул. " Цар Борис Трети Обединител " тапите в Пловдив към този момент са факт. За това ни осведомиха читатели на Plovdiv24.bg , които не стопират да подават сигнали за образуващите се тапи и извънредно бавното напредване с автомобил в централната част на града. " На колелото на Гарата е нещо ужасно, в действителност не съм виждала такова знамение през живота си ", осведоми шофьорка, която преди минути е минала през въпросното място.

Временната организация на придвижване е по отношение на откриващото събитие на " Пловдив – Европейска столица на културата 2019 “ и се вкарва от през днешния ден. Официалното разкриване с величествен театър е на 12 януари 2019 година (събота), само че защото е належащо софтуерно време за построяването, а по-късно и за демонтажа на голямата неповторима сцена, за интервала от през днешния ден до 17 януари за придвижване на пътни транспортни средства се затварят двете платна на бул. " Цар Борис III Обединител " в правата от кръстовището с ул. " Цанко Дюстабанов “ и ул. " Граф Игнатиев “ до Тунела.

Затварянето на булеварда от северната страна на Тунела ще бъде единствено от ул. " Железарска “, като достъпът на колите до квартал " Капана “, Стария град, както и по ул. " Отец Паисий “ няма да бъде лимитиран.

Излизащите моторни транспортни средства от ул. " Патриарх Евтимий “ ще могат да се движат напряко към ул. " Света гора “ и наляво по източното платно по бул. " Цар Борис III Обединител " в посока север – кръстовището с бул. " Шести септември “.

Кръстовището на бул. " Цар Борис III Обединител " с ул. " Цанко Дюстабанов “ и ул. " Граф Игнатиев “ ще се затвори в посока север към Тунела. Циклограмата на светофарната уредба там ще бъде изменена, защото кръстовището ще работи единствено в три посоки.

Кръстовището ул. " Капитан Райчо “ – ул. " Леонардо да Винчи “ в посока бул. " Цар Борис III Обединител " ще се затвори с бариери, като ул. " Леонардо да Винчи “ в посока север към ул. " Света Петка “ краткотрайно ще бъде двупосочна – със възбрана за спиране и паркиране. В посока юг няма смяна в организацията на придвижването.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР