Само Бойко Рашков от Продължаваме промяната - Демократична България гласува

...
Само Бойко Рашков от Продължаваме промяната - Демократична България гласува
Коментари Харесай

Бойко Рашков каза не на Десислава Атанасова

Само Бойко Рашков от " Продължаваме промяната - Демократична България " гласоподава с " срещу " номинацията на Десислава Атанасова от ГЕРБ за парламентарен арбитър. Това сочи информация за вота на парламентарната група, заяви " Дневник ". 

Наскоро в медиите той се изрече негативно за Атанасова и загатна, че няма да я поддържа, макар че решението на парламентарната група е друго.  

" Парламентарната ни група към този момент е гласувала за номинацията на Атанасова. Тя е приключила право в УНСС, където съм хабилитиран учител от 30 години. Преминала е през инспекциите на изпитите при нас. Ние не сме доста удовлетворени от нейното показване като студент, по този начин да се изразя ",

подмятна Рашков пред " Сега ". 

Групата на " Продължаваме промяната - Демократична България " има 63-ма депутати. В гласуването за трите номинации за конституционни съдии, на Борислав Белазелков, на Десислава Атанасова и на Цвета Рангелова, се включиха петдесетина народни представители.

Конкретно за номинацията на ГЕРБ участваха 56 души, 55 от които бяха " за ". В гласуването не участваха Васил Тодев, Даниела Божинова, Владислав Панев, Константин Бачийски, Петя Ставрева, Стела Николова, Христо Петров (известен като рапъра Ицо Хазарта).

Първите двама посочени са представители на " Зелено придвижване ", което през вчерашния ден се разгласи срещу кандидатурата на Атанасова. Панев е в командировка и не участва на съвещанието. Наскоро Бачийски също загатна, че няма да гласоподава в поддръжка на Десислава Атанасова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР