„Само ако можеше...” е една от най-тъжните фрази, които човек

...
„Само ако можеше...” е една от най-тъжните фрази, които човек
Коментари Харесай

5-те решения, за които ще съжалявате след 10 години

„ Само в случай че можеше...” е една от най-тъжните изречения, които човек може да произнесе.

Ето пет избора, които в последна сметка водят до тези думи и по какъв начин да ги избегнете.

Да носите маска, с цел да впечатлите близките

Ако лицето, което показвате на света, постоянно е маска, някой ден под нея няма да има нищо. Защото когато прекомерно доста се концентрирате върху визиите и упованията, които имат другите за вас, в последна сметка забравяте кои сте. Нека хората да бъдат впечатлени и въодушевени от метода, по който се справяте с минусите си.

 f iStock

Да позволявате някой различен да основава фантазиите ви

Най-голямото предизвикателство в живота е да откриеш кой си. Второто е да си благополучен от това изобретение. И то зависи от решението да останеш правилен на личните си цели и фантазии. Понякога нещата, които вършиме, ще карат другите да ви мислят за луди, само че когато се уловите, че с неспокойствие сте изгубили визия за времето, знаете, че вършиме това, което би трябвало.

 f iStock

Да избягвате смяната и израстването

Ако желаете да знаете предишното, погледнете актуалните си условия. Ако желаете да знаете бъдещето си, погледнете актуалните си дейности. Трябва да се освободите от остарялото, с цел да отворите място за новото. Ако осъзнаете това в този момент и предприемете нужните стъпки, сте поели трайния път към триумфа.

 f iStock

Да се пробвате да контролирате всяка детайлност

Понякога би трябвало да се отпуснете и да оставите животът да се случва без непрекъснати паники и ръководство на микрониво. Научете се да отпускате леко нещата, преди да се хванете крепко за тях. Поемете си надълбоко мирис. Всичко в живота е в идеален порядък, без значение дали го разбирате, или не. Просто лишава време да съедините точките.

 f iStock

Да се задоволявате с по-малко, в сравнение с заслужавате

Бъдете задоволително мощни, с цел да се откажете от някои неща и задоволително мъдри, с цел да чакате това, което заслужавате. Понякога би трябвало да измиете очите си със личните си сълзи, с цел да видите опциите пред вас още веднъж с явен взор. Не се примирявайте.
Тема на месеца в Edna.bg Знам какво НЕ направи предишното лято Юли  Липсва ти слънце? Ето 3 метода да събереш повече лъчи по време на работния ден Знам какво НЕ направи предишното лято Липсва ти слънце? Ето 3 метода да събереш повече лъчи по време на работния ден  Как да избегнем слънчевата алергия? Знам какво НЕ направи предишното лято Как да избегнем слънчевата алергия?  Лятото ни състарява? Знам какво НЕ направи предишното лято Лятото ни състарява? Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР