Съмняваме се в достоверността на машините и времето доказва нашите

...
Съмняваме се в достоверността на машините и времето доказва нашите
Коментари Харесай

НА ЖИВО – Корнелия Нинова:Съмняваме се в достоверността на машините

Съмняваме се в достоверността на машините и времето потвърждава нашите подозрения. Но сме срещу сега да се отваря Изборният кодекс и да се вършат промени. Няма време и не е добре преди избори. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание.  Коментарът на водачът на Българска социалистическа партия бе в отговор на журналистически въпрос, по какъв начин е позицията на Българска социалистическа партия по отношение на машинния избор, защото през вчерашния ден Бойко Борисов съобщи, че е „ за “ гласуването с машини по време на изборите.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

На въпрос на SafeNews

– по какъв начин се виждат на изборите като проценти, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отговори:

„ Малко сме комплицирани. Нека социолозите да си правят работата, а ние нашата. А тя е да бъдем такива, каквито до момента. Няма да предадем хората, които са ни изпратили тук. А социолозите да си гледат тяхната работа. “

Прие се едно половинчато решение за великденски добавки за пенсионерите.

Нашето предложение беше да се дадат до 100 лева.на пенсионерите до прага на беднотия и по 50 за всички останали. Смятаме, че възрастните хора имат потребност от поддръжка по време на светлите християнски празници. И когато сме управлявали, и когато сме в съпротива, постоянно сме поддръжали една и съща поредна и кардинална политика към възрастните хора. Те са незаслужено ощетени от неточности в пенсионната система и би трябвало да се употребява всяка опция да бъдат подкрепени или обезщетени “, сподели още Нинова.

Абсолютно неясно

е държанието на Политическа партия “, сподели водачът на Българска социалистическа партия и посочи, че те ще продължат със своите политики за беднотия и битка с неравенствата.

SafeNews напомня, че по-рано през днешния ден Народното събрание гласоподава по 100 лева добавки към пенсиите за най-бедните пенсионери. Със 138 гласа „ за “ Народното събрание утвърди добавка от 100 лв. за Великден за хората с размер на пенсията под 526 лева 42 народни представители от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ се въздържаха. Промените са свързани с изплащането на великденски добавки за пенсионерите с пенсии под линията на беднотия, а вносители са Деница Сачева, Йордан Цонев, Теменужка Петкова и Станислав Анастасов от групите на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР