Самир Насри. Вероятно си спомняте това име. Французинът от алжирски

...
Самир Насри. Вероятно си спомняте това име. Французинът от алжирски
Коментари Харесай

Самир Насри изуми с... коремче

Самир Насри. Вероятно си спомняте това име.

Французинът от алжирски генезис беше бърз, имаше страховит взор върху играта и беше апетитен за един от най-големите футболни гении.

Снимка: Getty Images

Е, през днешния ден - година откакто публично приключи кариерата си, той е много по-пълничък. Феновете, които гледаха благотворителния мач сред легендите на " Марсилия " и събирателен тим на УНИЦЕФ, колкото да познаха Насри.

Французинът сигурно е надалеч от формата, с която блестеше в британската Висша лига с екипите на " Арсенал ", " Манчестър Сити " и " Уест Хем ". Според по-духовитите почитатели, Насри е... бременен.

Едва ли обаче това е повода. Често след привършване на професионалната си кариера, придружена от години съблюдаване на строги правила, с цел да са в добра форма, футболистите му отпускат края и... колана.

34-годишният Насри очевидно не прави изключение, макар че до преди година беше картотекиран в редиците на " Андерлехт ".

Кариерата на към този момент някогашния футболист стартира в " Марсилия ", а по-късно той играе, както Англия, по този начин и в испанския " Севиля ", турския " Анталияспор " и за последно в Белгия.

Според Насри, кариерата му е можела да продължи и по-дълго, в случай че през 2018 година не беше осъден за приложимост на допинг с отнемане от права за 6 месеца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР