Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да

...
Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да
Коментари Харесай

Жиголото „милионер“ Сами Хосни се набута и в „Игри на волята". Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева

Сами Хосни стана прочут като риалити звезда и желае да затвърди този собствен имидж. След като го видяха какъв брой коства във „ Фермата “ и „ Сървайвър “, в този момент е решен да се излага и в „ Игри на волята “.

Да, Сами има физическата подготовка за тези излъчвания, само че в тях лъсна и характерът му, който не е по никакъв начин прелестен. Той се оказа високомерен и със самочувствие без покритие.

Във „ Фермата “ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че огромната премия от 100 хиляди лева не го блазни, тъй като тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, само че мъчно му се получи.

Истината е, че Хосни в действителност разполага с много пари, които му обезпечават разточителен метод на живот, само че те не са извоювани с работа. Сами се е трансформирал в същинско жиголо. Различни дами, освен това на сериозна възраст, го „ обяздвали “, а в подмяна го издържали с великодушни суми.

Интересното е, че в „ Игри на волята “ той ще има своя колежка в занаята. Участие в идващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която взе участие в „ Мис България 2013 “. Тя стана по-популярна обаче с ария, в която присъединяване взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също взе участие в „ Мис България “ преди 10 години.

Явно новият сезон на „ Игри на волята “ ще бъде доста слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще вземат участие, не следва нищо, което да обогати аудиторията.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Сами Хосни Вероника Ланчева Игри на волята 2024
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР