Самата тя е направила и пуснала и клипа, който светкавично

...
Самата тя е направила и пуснала и клипа, който светкавично
Коментари Харесай

КРАЙ! БЪЛГАРИЯ ПРЪДНА! БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕР ПОЗДРАВИ ПЪРВОЛАЦИТЕ С ПЕСЕН НА АЗИС!

Самата тя е направила и пуснала и клипа, който стремително обиколи фейсбук и възмути стотици хора. Това е интензивно мероприятие, с което се цели уронване на положителното име на учебното заведение и мятане на леке върху целия град, разяснява възмутено Корнелия Маринова, кмет на община Ловеч и общински началник на Политическа партия ГЕРБ.

Тя е безапелационна, че това е направено съзнателно, с цел да се провали първият образователен ден в Ловеч и резултатът е на разположение. Грубата операция е осъществена час след привършване на тържественото разкриване на новата образователна година, когато и учителите, и учениците са били към този момент в класните стаи, предава Пик. При все този факт това не трансформира общата картина – долнопробност и преднамереност са диктували желанието на общинския водач на Българска социалистическа партия, който по специалност е обществен възпитател, да пожелае не друга, а тъкмо тази ария на Азис.

При това в наличието на нейните възпитаници от Помощното учебно заведение „ Васил Левски “, с които тя е била посетител на тържеството. Лично е снимала видеото и персонално го е популяризирала.

Макар Лилова да призна действието си и да се извини, остава доста ясно фактът, че се подценява смисъла и силата на 15 септември – първият образователен ден, освен това от един преподавател в държавна институция.

Няма да разясняваме музикалните желания на общинският водач на Българска социалистическа партия в Ловеч, тя може да слуша каквато си желае музика в дома си, само че да прави това пред своите ученици, в двора на учебно заведение, а и по-късно да популяризира клипа в обществената мрежа е не просто демонстрация на неприятен усет, а закононарушение и грозна засегнатост към хилядите учители в страната, към децата и младежите, които би трябвало да възпитава с персонален образец.

Преди всичко обаче, това е умишлено хвърлено голямо леке върху Ловеч, града, където звучи „ Върви, народе възродени “, а не чалга и долнопробна музика и където ревностно се пазят традициите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР