сам си избрал охраната от НСО. Това заяви пред БТВ

...
сам си избрал охраната от НСО. Това заяви пред БТВ
Коментари Харесай

Бившият шеф на НСО: Пеевски сам си избрал охраната от НСО

самичък си избрал защитата от НСО. Това съобщи пред БТВ някогашният началник на Националната работа за защита ген. Красимир Станчев. 

По думите му е имало моменти, когато политици са се опитвали да употребяват НСО. Той даде образец по какъв начин две генерации преди него сложили един началник, който пристигнал от полицията. В този миг имало охранявано лице, а подбора на фрагменти бил много чудноват. Имало хора, които работили цялостен живот постова работа и внезапно станали персонална защита.

„ Никой не е заявил за какво това е станало. е това охранявано лице “, съобщи той.

По думите му Пеевски не е довел хората, само че от постова работа станали персонална защита. „ Вероятно Пеевски си ги е показал. Никой не ги е показал от нашата колегия “, съобщи той.

„ Това работи демотивиращо на хората в службата “, съобщи още той.

По думите му в реда на нещата наподобява охраняваното лице да има доверие на хората към себе си. „ Аз съм минал през много охранявани лица и съм започвал от нулата, не знам какво доверие са ми имали, до каква степен да стоим в една кола, едно пространство сме имали, от там нататък не ме интересува. Нито мен, нито охраняваното лице. Но тук такова доверие наподобява малко повече “, уточни някогашният началник на Националната работа за защита.

Станчев разяснява и записите на Политическа партия, в които приказвам за това по какъв начин службите били съгласувани с посолства. „ Странно ми е това, само че не ми необичайно, че са разисквани да се сменят. Такива смени постоянно ги е имало “, сподели той.

„ Тези служби постоянно са овладени. След като се слагат към тях хора, към които има персонално доверие, то службите са овладени “, безапелационен бе той.

По думите му охраните на НСО на Росенец не били под негов надзор. „ Умрях от позор, когато видях какво е станало “, сподели той.

„ Те са станали охранители на въпросния човек много преди аз да стана началник на НСО. Предлагам, че са асортимент на един различен човек. Имах един заместител шеф,който очевидно той беше упражнил надзор кои хора ще работят там. По всяка евентуално са били негови доверени лица, сподели Станчев.

Той разяснява, че кардинално не би било допустимо подслушването в здания охранявани от НСО.

„ На доктрина няма по какъв начин постройката на Народното събрание да се подслушва “, сподели той по отношение на изтеклите записи от среща на „ Продължаваме промяната “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР