Сам Робъртсън от Coronation Street призна, че е спал със

...
Сам Робъртсън от Coronation Street призна, че е спал със
Коментари Харесай

Сам Робъртсън от ITV Coronation Street разкрива, че феновете на Ранди са го наричали с името на героя в леглото

Сам Робъртсън от Coronation Street призна, че е спал със сапунени фанатки по време на първото си присъединяване в шоуто.

Актьорът, който дебютира като Адам Барлоу през 2004 година едвам на 18 години, призна, че почитателите даже го назовават ​​с името на героя му в леглото. Сам, който в този момент е на 38, взе участие в сапунената стратегия на ITV в продължение на три години, преди да напусне през 2007 година Той се завърна съвсем 10 години по-късно и от този момент е постоянен посетител на Cobbles.

Говорейки за опита си с Corrie " групички “, Сам сподели, че са „ хубави, само че някак странни “ и постоянно се мотаят пред снимачната площадка, която се намираше в центъра на Манчестър Сити в старите студио Гранада. Въпреки че намираше някои от срещите за „ странни “, той призна, че се е забавлявал доста по това време.

Звездата си спомня: „ Ходях в нощни клубове и постоянно имаше доста кукли птици, които се мотаеха в близост търсех развлечение и се забавлявах доста. Но девойките към момента ме назоваха Адам през половината време. Стран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР