Сам Райдър ще представи Обединеното кралство на тазгодишното издание на

...
Сам Райдър ще представи Обединеното кралство на тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Звездата от ТикТок Сам Райдър ще представи Великобритания на „Евровизия 2022“

Сам Райдър ще показа Обединеното кралство на тазгодишното издание на песенния конкурс " Евровизия " в Торино, Италия, заяви Би Би Си. 

Той е един от най-популярните английски реализатори в ТикТок , с над 12 милиона почитатели в приложението. На състезанието Райдър ще извърши песента си " Space Man ".

" Обичам " Евровизия ". Смятам за огромна привилегия да мога да се показва там ", сподели той пред Радио 1. Споделя, че е решил да се включи в състезанието поради пристрастията си към финландската хардрок група " Лорди ", спечелила състезанието през 2006 година

Изпълнителят се включва в конкуренцията след две следващи години, в които Обединеното кралство се класира на последно място на " Евровизия ".
Райдър сподели, че ще даде най-хубавото от себе си на сцената.

Певецът е определен от мениджърската компания Тап мюзик и от Би Би Си. Компанията, която стои зад сполучливите кариери на реализатори като Дуа Липа, Лана Дел Рей и Ели Голдинг , се включва в избора в опит да се откри ново лице, което да показва Англия.

По време на първия локдаун поради новия ковид във Англия Райдър се снабди с голям брой почитатели в обществените мрежи поради осъществяванията си в ТикТок. Интересът към кавърите на фамозни части го трансформират в най-гледания английски актьор в платформата за 2020 година той поставя началото на своята соло кариера с контракт със звукозаписния лейбъл " Парлофон " през 2021 година

Финалът на " Евровизия " е на 14 май, в състезанието вземат участие представители на 40 страни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР