Салоните за красота предлагат на дамите цял набор от услуги,

...
Салоните за красота предлагат на дамите цял набор от услуги,
Коментари Харесай

Най-непрактичните бюти процедури, които трябва да повтаряте постоянно

Салоните за хубост оферират на дамите цялостен набор от услуги, измежду които е мъчно да се направи избор. В същото време, множеството процедури имат много кратковременен резултат и би трябвало непрекъснато да ги повтаряте. В резултат на това доста хубавици са разочаровани от личния си избор, тъй като, би трябвало да се съгласите, тези процедури за хубост изискват обособяване на време и пари.
Удължаване на мигли
Не всички дами имат естествено гъсти и дълги мигли. Много от тях на драго сърце акцентират своя външен тип и хубостта на очите си с процедура за удължение на миглите. Тя е бърза, комфортна и икономисва време за утринни мерки. Постепенно почитателите на тази процедура понижиха. Мнозина не желаят да удължават миглите, тъй като ще би трябвало постоянно да вървят в козметичния салон за поддръжка.
На първата среща експертът ще ви увери, че свършената работа ви е задоволителна за 5-6 седмици и миглите ще бъдат просто в чудесно положение. Всъщност се оказва, че след 10-15 дни плътните редове удължени мигли стартират да изтъняват. След още една седмица би трябвало да се върнете в салона и да си възвърнете кукленски тип.
Ако не желаете да удължавате миглите, пробвайте ламиниране. Козметичката ще употребява специфичен препарат, нанасяйки го върху миглите, ще ги укрепи, те ще бъдат извити доста по-дълго, само че тази процедура би трябвало да се прави в действителност от експерт, тъй като при неправилна приложимост на препарата, може да останете без мигли или да се навият по този начин, че да наподобяват на руло. След това ще би трябвало да чакате най-малко месец, с цел да се възстановят.
Оцветяване на веждите с къна
Тази процедура също е доста известна и търсена в салоните за хубост. Ефектът, несъмнено, е необикновен. Боята ще запълни всички празнини по кожата и ще подчертае хубостта на веждите. Разбира се, боята ще стартира да се отмива след 5-7 дни и ще би трябвало да помислите за идна промяна. Преди да посетите салона, ще би трябвало да оцветите веждите си с молив, гел, сенки за вежди или различен артикул.
 Как са се трансформирали победителките в Мис България за 15 години Как са се трансформирали победителките в " Мис България " за 15 години
Всяка година състезанието " Мис България " избира една участничка, която да завоюва влиятелната купа. В последните години състезанието и побед...
Ако веждите ви са редки и формата непрекъснато би трябвало да се поправя и трансформира, тогава можете да помислите за опцията за непрестанен грим.
Ламиниране на веждите
Доста нова и известна процедура е ламинирането на веждите. С помощта на специфичен препарат космите по веждите стават меки, послушни, доста по-лесно и бързо се оформят. Специалистите споделят, че резултатът от процедурата може да се натрупа,  трябва да извършите 3-4 процедури и за 6 месеца можете да забравите за визитата в салона. Ефектът ще е дълготраен. Поредната промяна би трябвало да се направи след 3-4 седмици, което е неловко за мнозина.
Ако желаете да пропуснете ламинирането, купете гел за оформяне на вежди, който има всяка марка. Това ще помогне за оформянето на космите и в случай че е належащо, коригирайте формата в салона.
Подстригване с горещи ножици
 Тайните на стюардесата - 5 трикчета за хубост Тайните на стюардесата - 5 трикчета за хубост
Стюардесите постоянно са били считани за пример за женственост и хубост. Високи, нежни дами с елегантни прически и изискан грим, те са о...
Тази услуга остава противоречива даже измежду стилистите. Такава прическа може неотложно да усъвършенства цялостния външен тип на косата, само че няма да получите никакъв лечебен резултат. Разделените краища ще изчезнат, само че бързо ще се върнат. Търсите да подобрите косата си? Използвайте артикули за професионална грижа след подстригването.
Ботокс за коса
Процедурата е съвременна и известна. На косата се нанася специфичен препарат и това прави косата гладка, послушна, по-лесна за оформяне. След ботокс, обаче, би трябвало да предпазите косата си от високите температури, устройствата за стилизиране ще бъдат неразрешени. За да поддържате ботокс резултата, ще би трябвало постоянно да посещавате стилист.
Ако не желаете да харчите пари за процедурата, купете си професионална козметика: маска, еликсир, серум. Те ще подобрят положението и качеството на косата ви.
При запознаване със салонните процедури изберете тези, които не дават обещание мълниеносни резултати, само че са предопределени за дълготрайно възобновяване и възстановяване положението на косата, миглите, кожата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР