Сакраменто Кингс загуби с 98:110 домакинството си на Минесота Тимбъруулвс

...
Сакраменто Кингс загуби с 98:110 домакинството си на Минесота Тимбъруулвс
Коментари Харесай

Сакраменто загуби от Минесота, Везенков без кош

Сакраменто Кингс загуби с 98:110 семейството си на Минесота Тимбъруулвс в мач от постоянния сезон на НБА. Александър Везенков престоя на паркета малко повече от седем минути и половина, за които не съумя да вкара панер. Той пропусна единствената си пукотевица в мача, като приключи с една битка и една открадната точка. 

" Горските вълци " диктуваха случащото се на терена през по-голяма част от срещата. Възпитаниците на Крис Финч имаха задатък от 22 точки през четвъртата четвърт, само че Кингс направиха заключителен взлом, при който след серия от 17:2 понижиха изоставането си до пет точки при две минути до края на срещата. Силите им обаче не стигнаха за освен това и водачът в Западната конференция реализира 22-ата си победа от началото на сезона. Сакраменто остава на 4-а позиция с баланс от 17 победи и 11 загуби. 

Минесота беше без една от огромните си звезди в този мач - Карл-Антъни Таунс, само че това по никакъв метод не се отрази на играта на отбора. Антъни Едуардс още веднъж беше над всички с 34 точки, а към тях добави и 10 асистенции, с цел да оформи " дабъл-дабъл ". С подобен се регистрира и Руди Гобер. Френският център вкара 21 точки и хвана 17 битки. Силен мач изигра и Джейдън МакДаниелс с 20 точки, а Майк Конли остана с 12 точки и 9 асистенции. 

За Сакраменто още веднъж над всички беше Ди`Аарън Фокс с 27 точки. Нов " трипъл-дабъл " записа Домантас Сабонис - 17 точки, 10 битки и 10 асистенции. Кийгън Мъри вкара 20 точки, само че той и Харисън Барнс, който остана с 12, откриха ритъма си едвам в края на срещата. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР