Сакраменто Кингс ще играе в решителен елиминационен мач за попадане

...
Сакраменто Кингс ще играе в решителен елиминационен мач за попадане
Коментари Харесай

Всичко или нищо - Сакраменто и Везенков в решителен мач за плейофите в НБА

" Сакраменто Кингс " ще играе в съдбоносен елиминационен мач за попадане в плейофите на Националната баскетболна асоциация (НБА) - против " Ню Орлиънс Пеликънс " в събота.

Това е част от така наречен " плей-ин " шампионат на лигата, в който по четири тима в двете конференции дефинират последните две места за втората и много по-вълнуваща фаза.

Миналата нощ " Кингс " съкруши като хазаин " Голдън Стейт Уориърс " със 118:94, като Александър Везенков игра единствено две минути в края. " Воините " са отстранени, влизайки като най-нископоставени в тази мининадпревара.

В другия дуел от потока " Лос Анджелис Лейкърс " се оправи с " Ню Орлиънс Пеликънс " - 110:106, по този начин се класира непосредствено и ще играе в плейофите против първенеца " Денвър Нъгетс ". Докато " пеликаните " имат право на корекция против " Сакраменто ", освен това като домакини.

Един факт няма по какъв начин да не безпокои " кралете " - и в петте мача от постоянния сезон посред им те бяха бити от " Ню Орлиънс ". Победителят от този мач ще се изправи против " Оклахома Сити Тъндър " в първия кръг на плейофите.

Появата на Везенков в игра бе в миг, в който мачът на " Сакраменто " с " Голдън Стейт " бе изцяло решен, а за късия си престой на терена българинът се регистрира с една " битка " в отбрана и един пропуск от " тройката ". Преди това неговите съотборници бяха решили всичко.

Най-резултатен за спечелилите бе Кийгън Мъри с 32 точки. Още 24 прибави Диарън Фокс, а литовският център Домантас Сабонис завърши с 16 точки и 12 " битки " на сметката си.

За отбора на " Голдън Стейт ", който съвсем изцяло заличи закъснение от 16 точки в първото полувреме, единствено с цел да допусне такова от 26 в края, с 26 точки се отличи Стеф Къри.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР