САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Жителката на Сан Франциско Пиа Харис

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Жителката на Сан Франциско Пиа Харис
Коментари Харесай

Черните калифорнийци се надяват държавните репарации да не се превърнат в поредното неспазено обещание

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Жителката на Сан Франциско Пиа Харис се надява на репарации през целия си живот. Но програмният шеф на организацията с нестопанска цел не е убеден, че законодателите в Калифорния ще трансфорат рекомендациите на първата работна група в нацията в съответно законодателство, поради отблъскването на съперниците, които споделят, че робството е нещо от предишното.

45-годишният Харис разочарова, че съперниците на репарациите няма да признаят, че животът на чернокожите не се е подобрил с премахването на робството през 1865 година Чернокожите фамилии не са съумели да натрупат благосъстояние посредством благосъстоятелност върху парцели и висше обучение. На чернокожите момчета и младежите към момента се споделя да внимават за правоприлагащите органи, а чернокожите компании се борят да получат заеми, сподели тя.

„ Искам да спрат да се държат по този начин, като че ли е толкоз надалеч, а сега не се случва “, сподели Харис за продължаващите последствия от робството и дискриминирането. „ Искам те да разб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР