Съжалявам, сбърках, поддадох се на емоциите, няма да подкрепяме вето

...
Съжалявам, сбърках, поддадох се на емоциите, няма да подкрепяме вето
Коментари Харесай

Борисов: Сбърках, няма да подкрепяме вето на президента за И...

" Съжалявам, сбърках, поддадох се на страстите, няма да поддържаме несъгласие на Радев за Изборния кодекс. Не биваше да споделям такова нещо. Ядосах се ужасно на водещите в Нова телевизия...Разбира се, че няма да апелирам депутатите си, а в този момент, като ги събрах, всички те споделиха, че няма да се съобразят с такава молба... " Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред организация ПИК. И добави: 

" Вижте, ядосах се по какъв начин се държат водещите в Нова телевизия, нападателно, чисто антропологично, с госпожа Сачева, по какъв начин я провокират, по какъв начин лъжат, че има някаква " хартиена коалиция " и по какъв начин сякаш сме се сговорили с президента...Каква завист единствено излъчват, все едно ние към този момент сме манипулирали изборите... Това е безспорна неистина, нямаме общо с господин Радев. Няма и никаква хартиена коалиция. Затова взех решение, че ще е добре, в случай че има несъгласие, да разгледаме претекстовете на това несъгласие и вероятно да помоля хората си да помислят дали да не го поддържат. Нека разсеем чувството в обществото за сговор. А главната опорка е за тази измислена коалиция ". 

" За да успокоя тази част от нашите симпатизанти, които са се разтревожили, мога да кажа, че преди малко приключи Изпълнителната комисия, чекирах мнението на всички, изрично са срещу да се промени решението на Народното събрание. Дори и да има несъгласие, те няма да го поддържат...Казах персонално мнетние, тъй като всяка дума, всяка опорка стартира с " хартиената коалиция "...Помолих ги, те отхвърлиха...защо не можете да приемете, че и аз мога да съм прочувствен, да сгреша ", разяснява водачът на ГЕРБ.

Сутринта пред Нова водачът на ГЕРБ разгласи, че в случай че Радев постави несъгласие на Изборния кодекс, няма да го отменим.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР