Съжалявам, че трябва да го кажа, не обичам да се

...
Съжалявам, че трябва да го кажа, не обичам да се
Коментари Харесай

Психологът Росен Йорданов: Радеви са в нарцистично умопомрачение от изкушението да се преживяват като монархична двойка

Съжалявам, че би трябвало да го кажа, не обичам да се показвам по този начин, само че към този момент станаха 5 – 6 година откогато разясня. От първите му изяви, когато той бе „ конфигуриран “, като титуляр в президентската институция, аз съм казвал неведнъж какво мисля за него и сега мога единствено да „ отегчавам “ с изрази като: „ Казах ли ви...? “ – на всички тези, които по всякакви конюнктурни съображения го намираха за допустим, или негрешащ, или за техен сподвижник. За президентшата също имам задоволително мнения и разбори. Г-жа президентшата, също като брачна половинка си, по този начин и не съумя да се помири с ролята си на „ статист “,като брачна половинка на човек, който би трябвало просто да извършва едни най-вече церемониални и символни функционалности. През разнообразни интервали тя се потвърди като явно суетна, амбициозна и хиперактивна жена. Въпреки, че за известно време ѝ бяха поставили „ запушалка на устата “, след поредност от обществени гафове, тя въпреки всичко явно доста се възбужда от това да е президентша по американски, само че не като „ майка “, а като „ кака на нацията “. Явно и двамата в прочувствен и психичен аспект са в някакво характерно положение на нарцистично лудост от изкушението, да се претърпяват като монархична двойка, в опитите си да употребяват с цялостни шепи представителна и официална власт.

Това съобщи в изявление за БГНЕС психологът Росен Йорданов. „ Това, което се случва, е нещо напълно закономерно. Приключва един интервал, в който явно маските ще би трябвало да паднат, някои хора ще би трябвало да поумнеят, други да правят отстъпка не една, не две, а пет крачки обратно, изключително водачите “, сподели Росен Йорданов и добави, че някои видни представители „ Продължаваме промяната “ наподобява към момента не са проумели до дъно историческото предизвикателство на обстановката, само че се надява, че ще го създадат, тъй като опасността от декаданс и неуспех е доста сериозна. Психологът акцентира, че президентът е съветски план. „ несъмнено не е президент, който съставлява българите. Той е „ аватар “ на избрани ретроградни цели, съответни източни геополитически ползи, само че не и българските.

Нищо, че съумя сполучливо да заблуди мнозина, едни поради „ късогледи “ ползи, други по чисто „ естетични “ аргументи защото частож от нашето общество си „ пада “ още по древногръцкия блян „ калокагатия “ (здрав дух в крепко тяло) - добра стойка, добра фигура, мъж правещ коремни преси на 55 – 56 година Но все пак би трябвало да осъзнаем, че в днешно време това не е задоволително с цел да разберем сърцевината и полезностите на индивида “, безапелационен е той.

Йорданов разяснява, че „ “ са една просто политическа компания, която добре работи в един мъждив политически пазар, в който единствената ѝ работа е да бъде един добър търгаш (трейдър) и да усилва приходите си. „ За всички гласуващи за „ “, мога да кажа единствено едно – продължавате да им наливате средства, могат да си купят най-малко още няколко къщи. Истината е, че те в никакъв случай не са желали да ръководят достоверно. Думите, с които най-често ги разказват като популизъм няма да свършат работа за гневните хора, които се възмущават от нелепостите на американското посолство, от нелепостите на групичката, събрана към двама корпоративни играчи, които да удовлетворяват своите нарцистични потребности. Сещате се за кого приказвам – за водачите на Политическа партия “, означи той.

Психологът добави, че тези нарцистични недостатъци бяха употребявани доста ловко, с цел да се налива масло в мелницата на все по-оредяващото проруско малцинство в България, само че задоволително проведено и задоволително мощно подкрепяно от „ съвсем малоумната политика на някои наши евроатлантически сътрудници, които без доста да му мислят, по този начин сполучливо наливат аргумени в анти-мотивацията на тези хора “.

„ Ако погледнем фактически какво се случва, от доста време насам всевъзможни приказки се приказват за „ “, само че те на процедура са следващата политическа компания – първата беше „ Атака “, по-късно беше планът на Бареков, в този момент са „ “. Успешно мога да кажа на всички, които гласоподават за „ “, че тези хора не желаят да ръководят същински “, безапелационен е Йорданов и уточни, че с цел да желаеш да управляваш, би трябвало да привличаш специалисти, а същинските специалисти ценят действителните и изпълними цели, които при тази групировка липсват. Според психолога хората, които имат отговорност, поемали са съществено отговорност в страната или в частния бранш, не се асоциират с сходни крайни позиции, които са неуместни за здравия разсъдък.

„ Това значи, че господин Костадинов, който другояче приветствам за политическото пазарене, сполучливо съумява да калкулира и да цялостни тяхната сметка, както споделих към този момент, и с несъответстващо, само че драговолно поднесена непозната помощ. Така, че всеки един гласоподавател да сметне какъв брой пари ще са изкарали „ “ от последните избори. Нека да ги усилят, в случай че желаят, по този начин могат да си купят още няколко къщи, само че там действително има 15-ина индивида, които са се събрали в една групичка и които разпределят този запас. Всички останали са просто донори на господата, които по този начин или другояче не желаят да се ангажират с отговорности “, акцентира той и изясни, че смисълът на една политическа партия е да се стреми към властта, за което, обаче, би трябвало да има нужните запаси.

„ Политическа партия, в случай че не са научили, че би трябвало да разполагат с най-малко 2 – 3 хиляди души, които да са подготвени да влязат адеккватно в ръководството, когато декларираш, че ще ръководиш страна, значи не са си научили урока. ГЕРБ, несъмнено, от дълго време го знаят. Те го научиха дълго и дълготрайно, само че въпреки всичко го научиха. Демократична България, мисля че също го знаят. Така, че не е толкоз просто. А господин Костадинов и групичката, към него присто си оформат една добра банкова сметка от късогледството, гнева и глупоста на хората и някои непознати сътрудници “, сподели още Йорданов и посочи, че не му се разясняват инфантилизми. Психологът уточни, че се намираме на финала на това да приключим един цикъл, който стартира доста от дълго време, за който голям принос имат основно Съюз на демократичните сили, както имат и други партии, в това число Национална движение „Симеон Втори", ГЕРБ, даже и Българска социалистическа партия в лицето на Сергей Станишев. „ Вижте, по кое време започнаха всички тези сякаш „ ревълюционни “ събития през лятото на 2020, в случай че си припомните, България беше на прага на Еврозоната и Шенген, тъй че борбата ще е гневна, само че държавно управление би трябвало да има “, заключи Йорданов. /
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР