Съжалявам. Ако е възможно, искам под домашен арест. Няма да

...
Съжалявам. Ако е възможно, искам под домашен арест. Няма да
Коментари Харесай

Тираджията, предизвикал мелето в Айтос: Искам у дома! Трябва да се грижа за дъщеря си

 " Съжалявам. Ако е допустимо, желая под домакински арест. Няма да се укрия, имам 13-годишна щерка, за която би трябвало да се грижа ". Това сподели пред съда упрекнатият за бруталната злополука в Айтос Кольо Иванов, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Прокуратурата бе безапелационна, че Иванов би трябвало да остане зад решетките. Събраният доказателствен материал сочи, че той е отговорен за закононарушението. Разпитани са голям брой очевидци, които удостоверяват това.

Има редица съдебномедицински експертизи, касаещи пострадванията на потърпевшите. Тестът за наркотици е потвърдил, че Кольо е бил дрогиран. Според прокуратурата има заплаха Иванов да се укрие или извърши ново закононарушение. Той е систематичен извършител на пътя, а  в портфейла му са открити метамфетамини, добави държавното обвиняване.

" Обвинението е работно и може да претърпи промени. Няма химическа експертиза за съществуването на опиат в кръвта ", твърди отбраната на Иванов.

Адвокатите му са безапелационни, че причина за случая е техническа нередовност. Според тях претоварване на влекача е допустима причина за случая. Имал жена, с която живее в Несебър и нямало да се укрие.

По време на правосъдното заседание стана ясно, че упрекнатият е бил наказан, само че оправдан. Тираджията може да лежи в пандиза от 5 до 15 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР