Съгласих се да водя листата в Кюстендил, защото съм израснал

...
Съгласих се да водя листата в Кюстендил, защото съм израснал
Коментари Харесай

Христо Терзийски: Съгласих се да водя листата в Кюстендил, защото съм свързан с града |

Съгласих се да повеждам листата в Кюстендил, тъй като съм израснал там, моите родители живеят там. Чувствам се обвързван с града.

Това разяснява вътрешният министър Христо Терзийски във връзка новината, че ще оглави листата на ГЕРБ в региона за парламентарните избори, в изявление за утринния блок на Българска национална телевизия.

Той е водил диалози с премиера Борисов и с локалната конструкция и имал предпочитание да развива региона, стана ясно от думите му.

Христо Терзийски разяснява и развиването към случая " ОЛАФ ".

" В договарянията с комисията (Европейската комисия - б.р.) беше избрана една сума, условията бяха занижени, съотношението цена-технически параметри за колите се обърна 60 % в интерес на цената. Аз съм разпитван за тази социална поръчка. Всичко ще бъде изяснено от хода на досъдебното произвеждане, няма от какво да се тормозя ", заяви министърът на вътрешните работи.

Създадена е добра организация за идните парламентарни избори, имаме потенциал да се оправим с тази обстановка. Частичните избори през вчерашния ден са генерална подготовка по отношение на противоепидемичните ограничения, съобщи още министърът на вътрешните работи.

" За вчерашния ден има седем сигнала за нарушение на изборния развой. Направихме проучване на склада, където са поставени машините за гласоподаване, няма разлика за нас, както изборните бумаги, по този начин и машините ще бъдат охранявани. Най-вероятно ще ни е нужен спомагателен запас, като в тези случаи включваме и чиновници на " Гранична полиция ", добави вътрешният министър.

52-ма чиновници на Министерство на вътрешните работи сега са в болница с ковид, съобщи Терзийски. 428 са на домашно лекуване. 90 са под карантина. 9000 желаят да се имунизират. 4833-ма чиновници са имунизирани до момента, на 118 е сложена втора ваксина, сподели Христо Терзийски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР