Сагата с евентуалния трансфер на Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед

...
Сагата с евентуалния трансфер на Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Ще има ли трансфер на Санчо? Ман Юнайтед има само още няколко часа

Сагата с възможния трансфер на Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед е към края си. Поне по този начин наподобява на този стадий, откакто преди време Борусия (Дортмунд) сложи краен период, в който " алените дяволи " могат да осъществят договорката. Ултиматумът изтича през днешния ден, което значи, че британският клуб има още единствено няколко часа.

На този стадий обаче няма никакви индикации, че двата клуба ще реализиран съглашение. В Дортмунд са твърди във връзка с поставената цена и няма да правят отстъпка от желаните 108 милиона паунда. Юнайтед желае да заплати сумата на части, като обвърже част от нея със серия от клаузи, които могат да се задействат според от представянето на Санчо на " Олд Трафорд ". Ед Уудуърд прави опити да понижи цената, която съгласно англичаните не е реалистична в изискванията на рецесията, породена от пандемията.

По всяка възможност през днешния ден Санчо ще замине дружно с останалата част от тима на Борусия на предсезонна подготовка в Швейцария. След това немският клуб ще прекъсне всевъзможни договаряния с Юнайтед. Същевременно от " Сигнал Идуна Парк " са подготвили нов контракт с усъвършенствани условия за Санчо. Настоящото съглашение изтича след две години.
Borussia Dortmund's August 10 deadline for Jadon Sancho has arrived.

Will we see a bid from Man Utd today? pic.twitter.com/kwgImytpTh
— Goal (@goal) August 10, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР