Сагата с Дупнишката популярна каса продължава. Шефът й Георги Близнаков

...
Сагата с Дупнишката популярна каса продължава. Шефът й Георги Близнаков
Коментари Харесай

Сагата с Дупнишката популярна каса продължава! Пускат шефа й на свобода, защото...

Сагата с Дупнишката известна каса продължава. Шефът й Георги Близнаков е арестуван близо 8 месеца след подадените сигнали, само че ще излезе предварително от ареста, поради мудното следствие. Част от ужилените излязоха тази заран да стачкуват. " В момента би трябвало да почитаме България и Конституцията, а нея очевидно я няма. Къде е страната да ни отбрани? Сега се чака шефът на касата да бъде пуснат на независимост. Хората умират, част от хората, които бяха тук преди една година към този момент не са измежду живите. В последна сметка над година към този момент подаваме тъжби. Единствената помощ получихме от медиите. Най-вероятно шефът на касата ще бъде пуснат на 6-и юни ", съобщи една от протестиращите.

" Не мога да допускам, унищожен е животът на над 240 души. Популярна каса съществува, тя набира средства, само че не прави никаква активност. Ивона - брачната половинка му, която е пусната против 30 000, още веднъж дава пари. Къде са парите дадени от нас? Ние твърдим, че това е проведена незаконна активност и всичко се случва през 2 компании ", сподели друга жена, излязла на митинг.

" Ще се борим за правата си. Това са потвърдени нарушители. Ние сме показали задоволително документи, че сме ограбени ", приключи различен жилнат от касата.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР