Сагата около арестувания фотограф от Пловдив Димитър Дардов се заплита.

...
Сагата около арестувания фотограф от Пловдив Димитър Дардов се заплита.
Коментари Харесай

Зловещи разкрития за арестувания фотограф! Блудствал със 7-годишната дъщеря на приятелка!

Сагата към задържания фотограф от Пловдив Димитър Дардов се заплита. От прокуратурата изплуват нови шокиращи разкрития за осъществените действия. Последното обвиняване е за блудничество със 7-годишно момиченце през 2021 година.

 

Зловещото действие съгласно обвиняването е осъществено на вилата на фотографа в местността Връховръх над Перущица. Негова близка другарка му се доверила и оставила 7-годишната си щерка при Дардов да я гледа, до момента в който тя свърши персонална работа. Фотографът се възползвал от появилата се опция и направил блудничество с детето, за което прокуратурата има доказателства.

 

Дардов бе арестуван преди повече от седмица за владеене на нецензурен материали на деца. Първоначално бе задържан за 72 часа, само че мярката бе удължена.

 

Дардов е един от най-известните и търсени експерти в града под тепетата. Графикът му е цялостен години напред, а хиляди са фамилиите, доверили му се за сватбеното си празненство. Зловещи са разкритията и за мотивите, които е заснемал фотографът. Излезе информация по какъв начин той е слагал скрити камери в сватбените зали и заведения за хранене, както и в съблекалните, с цел да компрометира младоженците, които не са му се доверили за сватбата си. Много двойки са имали визити от Национална агенция за приходите или други институции по анонимни сигнали незабавно след сватбите си.

 

Пловдивчани разясняват, че Дардов е бил образец пред обществото за хубавото семейство и деца. Впечатляващ бил и методът, по който ги възпитавал. Множество са мненията и за любовта му към всички деца, само че разкритията са плашещи за доверилите му се.

 

Автор: trafficnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР