Сагата между Юлиан Вергов и Диана Димитрова продължава Този път набеденият

...
Сагата между Юлиан Вергов и Диана Димитрова продължава
Този път набеденият
Коментари Харесай

Сагата продължава: Набеденият насилник Юлиан Вергов съди Диана Димитрова

Сагата сред Юлиан Вергов и Диана Димитрова продължава

Този път набеденият за принудител Юлиан Вергов съди колежката си Диана Димитрова. Това заяви актрисата в формалния си Facebook профил.

Димитрова съобщи, че съвещанието е планувано за 14-ти декември в правосъдната зала на Софийския областен съд.Тя разгласи публично, че ще участва, като кани и останалите да бъдат на съвещанието.

Припомняме, че актрисата сподели фотоси, на които е посинена преди година, като разгласи, че е станала жертва на принуждение. Тя не сподели кой й е предизвикал това, само че по-късно стана ясно, че е сътрудника й Юлиан Вергов, по време на фотосите на лекарската сага „ Откраднат живот “.

Думите й бяха доказани от част от екипа, само че актьорите изрично застанаха зад тила на Вергов.

Прокуротурата обаче отхвърли да заведе дело. По-късно Диана Димитрова посочи, че повода не е, че е осъществено закононарушение, а поради минал период на отминалост.Той бил в интервал от три години и изминал през 2020 година, посочи тогава Димитрова.

„ Смешното в цялата сага е, че в този момент насилникът освен манипулира публичното мнение, само че е пуснал тъжба за засегнатост против моя обява във Facebook!

Доколкото има нещо смешно в унизителната за мен обстановка е, че насилника не се усеща отговорен, а афектиран!Защото в случай че беше почтен, щеше да заведе дело против мен за закононарушение “, написа още в мрежата Диана Димитрова.

Източник: Хотнюз

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР