Съединените щати все повече се фокусират върху смяната на властта

...
Съединените щати все повече се фокусират върху смяната на властта
Коментари Харесай

Рябков: САЩ засилиха усилията си да организират преврат в Русия. Може да скъсаме дипломатическите си отношения

Съединените щати от ден на ден се концентрират върху промяната на властта в Русия и организирането на вътрешни разтърсвания в страната, съобщи съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков. Това съобщи заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков.

" Съединените щати освен разпростряха хибридна война против Русия, която явно се води до последния украинец и в която задачата за нанасяне на стратегическо проваляне на Русия не е анулирана, само че и показват все по-голямо внимание към промяната на управляващите тук и организирането на вътрешни вълнения ", сподели заместник-министърът.

Според него при тези условия конфронтационният сюжет сред Москва и Вашингтон се е трансформирал в " даденост, от която би трябвало да се изхожда ". В същото време Рябков не изключи, че по-нататъшна ескалация от страна на Съединени американски щати може да докара до разкъсване на руско-американските дипломатически връзки.

" Диапазонът от благоприятни условия за избор, като се има поради настроението във Вашингтон, не е огромен. Чисто отрицателният вид е по-нататъшна ескалация, до разкъсване (на дипломатическия фронт) на извънредно изтънелите двустранни връзки. Или по-малко трагичен вид: цялостно въздържане на Русия и Китай с детайли на разговор, комбиниран с дейни опити за разединение на международното болшинство, което не е според с учредения на правила западен международен ред ", изясни съветският заместник-министър на външните работи.

Рябков добави, че не би желал да предвижда кое ще надделее в политиката на Съединени американски щати.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР