Съединените щати трябва да установят контакти на високо ниво с

...
Съединените щати трябва да установят контакти на високо ниво с
Коментари Харесай

Робърт Кенеди-младши се обяви за контакти на високо ниво между САЩ и Русия

Съединените щати би трябвало да открият контакти на високо равнище с Русия, счита републиканският претендент за президент Робърт Кенеди-младши. Той съобщи това на събитие, отдадено на битката с антисемитизма в Ню Йорк, което бе излъчено от неговата пресслужба, съобщи ТАСС.

Според Кенеди Съединени американски щати " на процедура са във война с Русия ". " Тя е нуклеарна мощ, разполага с хиляда нуклеарни бойни глави повече от нас. И наподобява, че на никого не му пука ", акцентира той. Политикът означи, че неговият чичо, 35-ият президент на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди, и руският водач Никита Хрушчов са водили преписка и " са станали толкоз другарски настроени, че са можели да си звънят непосредствено ".

" Израснахме с мисълта, че ние сме тези, които са спечелили (Втората международна война), че Америка е победила Адолф Хитлер ", продължава републиканецът. " Само чичо ми споделяше, че руснаците са спечелили войната ", означи той, припомняйки загубите на Съветския съюз. " Той споделяше, че би трябвало да се поставиш на мястото на съперника си. Тогава американците го чуха за първи път и започнаха да мислят по различен метод ", означи Кенеди.

" Мисля, че е значимо да помислим за това през днешния ден, тъй като никой не е разговарял с Путин от една година. Нямаме контакти на високо равнище с Русия. Трябва да беседваме с тях ", акцентира Кенеди, който се стреми към номинацията на републиканците за президентските избори в Съединени американски щати през 2024 година Политикът е наследник на сенатор Робърт Кенеди (1925-1968 г.) и е племенник на някогашния американски водач.

Следващите президентски избори в Съединени американски щати ще се проведат през ноември 2024 година На 25 април 2023 година досегашният президент на Съединени американски щати Джо Байдън, демократ, съобщи, че ще се стреми към преизбиране на най-високия държавен пост. Бившият президент Доналд Тръмп, републиканец, разгласи, че ще се включи в предизборната конкуренция през ноември 2022 година

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР