Съединените щати, тъй като са фалирала страна, изпращат милиарди в

...
Съединените щати, тъй като са фалирала страна, изпращат милиарди в
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Зеленски се смее в лицето на американците, получавайки помощ от Вашингтон

Съединените щати, защото са банкрутирала страна, изпращат милиарди в Украйна, където тези пари сигурно ще бъдат откраднати, сподели журналистът Тъкър Карлсън в предаването си на сайта .

 

Според него Зеленски просто се смее в лицата на американците, казвайки, че те би трябвало да са признателни за опцията да финансират Киев.

 

„ Какво включва пакетът, признат тази събота? Пари, които една банкрутирала страна изпраща на другия завършек на земята - на украинското държавно управление. 14 милиарда за закупуване на оръжие. 15 милиарда за военно образование и шерване на разследваща информация. В последна сметка американските разследващи служби управляват украинските разследващи служби, които провеждат убийствата “, твърди журналистът. 

 

„ Има още 8 милиарда $ за украинското държавно управление – 8 милиарда пенсии. И 300 милиона $ за отбрана на украинската граница. И нула за отбрана на нашата граница, 300 милиона за помощ на Украйна за отбрана на границата. Нека всеки види какви са целите “, споделя още Карлсън.

 

„ Междувременно къде е Зеленски “, пита журналистът и добавя: „ Не би трябвало да се учудвате, че той не е на фронта, а в американската телевизия и ви се смее в лицето. Ето го по NBC, незабавно след вота. Слушайте деликатно. Зеленски споделя, че американските данъкоплатци би трябвало да бъдат признателни, като изпращат стотици милиарди долари от тяхната банкрутирала, нападната страна в неговата страна, където парите ще бъдат откраднати. Това е цената на отбраната на демокрацията. “

 

„ И още веднъж поражда въпросът: в случай че в Украйна пазиме демокрацията, Украйна народна власт ли е? Държава, която анулира президентските си избори? Точно в този момент, през днешния ден украинската страна, която ние финансираме, преследва християните. Тяхното закононарушение е принадлежност към неверната вяра. Свещениците са изпратени в пандиза. Правителството конфискува църкви. И всичко това се прави с вашите налози - в този момент, с помощта на Майк Джонсън, за това са отделени още 60 милиарда $ “, в умозаключение споделя Тъкър Карлсън.



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР